高質電器傢俬傢俱討論(4)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
其實都係,但恒溫龍頭視覺上靚D
Cristal? GORENJE? Sales話都多人用同抵用
睇你要幾大, 原本我諗住Electrolux EVY9747AAX, Sales 話有位裝大D用EOB8857AAX, 所以應該買大, 重要德國造
唔無謂, 但會冇咁好,後置聲要靠反射先做到,即係梳化唔可以貼牆擺,但天花聲又受樓底影響,有D新樓樓底好高嘅,可能又唔夠力

大牌子本身都分哂高中低階,不過以sony為例,值得投資嘅就只有st5000, 落一級嘅Z9F已經差好遠
老母話p記入門果堆就得,煮左幾十年
p記ih好似要1k多dd,可以上sogo間p記望下,幾百蚊好多款揀,仲有幾日完感謝祭
3門揀三菱電機
有冇人用緊NEX WHP3000 水機?想買
買左幾錢 響邊買?
係咪有巴打整左個推薦電器牌子excel檔
全部德馬入
1K 應該買唔到 IH 喎...
IH 食開會知道有分別,
如果再上就壓力 IH..

KEF聽歌用架

如果空間容許走線, 不嬲都係建議音響組合。不過又咁講, 本身唔係好音響o既, 買條sonos arc都可以聽好多年, 之後再配個sub又可以再豐富d
Dyson早幾日係大陸出左v11 slim版唔知香港幾時有
V11好撚重,快啲出
有冇人用緊果個識保溫既電熱水壺係咪真係keep到果個溫度
德馬有直送?
Soundbar 買佐sony Z9F+Z9R
誠哥度買食完DBS優惠,接近price.com
其實我日日都有睇
只係我咩都未開始用 都答唔到人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞