Running Man 討論區 (22)

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
其實都係留下言討論下啫

連講句撇除綜藝感唔講都唔得

我用代入感 判定下如果自己比人連耍兩次

嬲唔嬲都唔得?
咁你有冇睇到佢一個人比曬啲lunch錢
睇完今集又諗起monday couple互相講心唔講金嗰集
我都係 個陣勁感動
算啦 金鐘國dum張用過濕紙巾落佢塊面到又無人講 池石鎮不嬲都係呢個角色 唔知有咩好嬲 咁認真真係唔好睇綜藝
Jessi真係好撚好笑
係囉,好多都節目效果啫
個個合作冇人背叛,咪好平淡
綜藝係每個人有唔同角色
我睇睇下發現個剪接怪怪地
今集好多背景音樂都唔到位 個氣氛差距勁大
個男嘉賓有D似愛回家果個金城安
池石鎮笑死
打鐘國臉果到
佢係咪化左眼妝
以為鍾國第二輪會醒少少
2位嘉賓就慘
在石剋星
仲要冇啦啦比人啪2下塊面
如果唔熟應該開9左佢波
我覺得Bewhy 似Gary + 世贊 / 2
雖然無乜講到野但綜藝怕羞仔來講算係唔錯
另一個男嘉賓仲鬼隱過佢
智煐應該係慢熱type
咁唔好彩同team既哈哈智孝世贊今集後半都唔突出 cue唔到佢太多
係得車上大神問佐佢三個問題,換卡同出lift見到大戰即刻走場
女團成員效定就咁睇算係活潑可愛type
鐵壁邊擋邊嗌好正
覺得佢好似幾年前唱好想你既四葉草
jessi唔洗我多講
佢講池石oppa第一下仲未Load到發生咩事
get到之後笑到有腹肌
另一個爆笑位係池石oppa走去摸鐘國面話下個禮拜會嘻嘻哈哈玩返

vs
果度真係
石鎮摸鐘國面 對眼即刻變大 笑到我
下週會唔會有王鼻透明梗出現,好似之前haha咁。其實本身就個人戰,不過個兩個嘉賓都太純(或者怕老虎),先搞到王鼻變得奇怪,另一組嘉賓第二次都背叛啦。
係咪我心情麻麻
睇完都唔覺特別好笑
安智煐學埋光洙換卡
btw其實每個星期就咁睇都覺得同光洙玩應該會好攰 好難想像親身玩會點攰法
大神勁熟光洗,光洗一有少少動作就知佢出cheat,反而大神出cheat光洗就發現唔到。
我覺得呢part係成集最好笑
換走人地張卡真係得光洙先諗到,之後智煐學佢真係笑死,光洙又教壞多一個嘉賓
我咪話第一冇乜所謂囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞