Running Man 討論區 (22)

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
Jessi要請多幾次上黎啦 次次黎都笑到仆街
一開始以為佢講句英文都無咩野好笑
可能我覺得句英文仲可以接受

點知原來佢係想講competition
就真係笑左
我都係 因為個情況講not comfortable都合理
都有可能光洙本來就係想講not comfortable
應該唔會 睇佢反應知自己柒咗
This is not competition係Jessi嘅名句
Jessi係韓國咁樣對大神會唔會俾果邊d人鬧既,果邊d階級觀念咁重
原來係jessi名句

btw 世燦講既you head bingbing 有無人知係咩意思
呢下笑到癲左
呢集真係由頭笑到尾

開頭嘉賓岀場唱歌介紹無咩笑點
pd又加成員搶錢落去搞笑下

最尾諗住水彈無咩特别收工
點知光洙下下head shot Jessi
擲完又被在石寸

每一分鐘都唔放過, 好充實
池石摸完面一路向後都好笑
池石做隊長舉獨食果下仲好笑
鍾意睇 jessi 嘅巴絲,推薦你地睇之前 jessi 上黎嘅兩集
20150426 244集 危險的新娘們
jessi 痴線到伸手入池石鎮個口度篤爛隻雞蛋
btw 嗰集 jessi 同大神做情侶
仲有張度練扮 jessi 比賽時嘅名場面,好好笑
20150621 252集 高校虛勢王
好多時RM自己一 team 同嘉賓對抗都好好睇
(咁啱大神唔係RM team, 係嘉賓 team 同 jessi 一齊)
佢地玩鬥喺黑板寫字同擦黑板個 game 超好笑,金鐘國又完美屈機
安智煐首歌嘅一句歌詞 Jessi唱幾次都唱唔到 呢度幾搞笑
我以為池石鎮會為咗氹返鐘國,最後一次出返平分牌,俾返少少反轉
點知真係由頭獨吞到尾 呢單野肯定唔會就咁算 黎緊一定會再提起
最後 dont talk to me 好好笑
池石Oppa最後一次應該真心舉錯,個樣唔似假

不過之後幾次鏡頭後既應該全部俾哂鐘國
應該係 "we are not a team ... this is a competition"
變成 jessi 名句
開頭都以為光洙想學 jessi 講英文,點知學人又講錯
其實我好似d成員咁覺得Jessi冇幾耐之前先黎講
可能對佢印象太深刻
如果第三次都有心唔俾就真係過分左 石鎮都肯定係第一
鐘國講到明係出獨食 石鎮照出獨食真係損隊友又不利己
冇計,綜藝就係咁
但既然獨食咗咁多次,我會 expect 最近幾期鐘國加返小氣撚人設,diss 多幾次,製造多啲笑點
石鎮後尾應該好多比哂鍾國唔係冇可能第3啦
唔知被逼定點
但王鼻呢種做法係傷感情而效果一般
劉李都係背叛但好笑好多
唱到爆粗
透明人haha咁款
講緊第三次
對其他人就可能多左
但係對鐘國我覺得無問題 佢地不嬲都鐘意激嬲鐘國
傷到啲咩感情
你唔係真係覺得鍾國會介意下嗎
至於嗰兩個嘉賓鼻子Wfc啦 分分鐘錄完節目鼻子都未記得佢地叫咩名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞