Running Man 討論區 (22)

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
我反而想睇佢地好似以前凌晨係個商場到玩
真係集集都刺激
而家諗番成集開頭同結尾都幾大反差,一開始大家開開心心,食個靚lunch 傾下計 搞下笑,到之後就係懸疑解迷,加少少恐怖,睇到成集都好有心機舖排。
有無人好奇點解追擊個下啲vj要打格仔既
平時明明連大頭都影過
我都好奇
而且今集畫面接近完全無VJ入鏡
好似睇戲
村長好撚好笑,即場爆肚
係咁朱古力朱古力,到昭旻再比朱古力個時村長都忍唔住笑
幾年冇睇rm,一睇返就俾我撞到集咁高汁完全可以拍做懸疑片一開始以為光豬係boss,跟住以為金三妹,再之後以為昭旻,最後逐個洗脫嫌疑,跟線索揭曉final boss,正到
好睇
如果我係智孝睇完嗰幾張相再即刻比人撕
一定嚇撚到瀨尿
又會夾到個時間啱啱好都有
可能見智孝攰到成舊石咁製作組想佢早啲休息
今集有啲位劇本味有啲濃
個feel有啲似大神同光洙拍個套犯人就是你
但係無可否認係幾好睇
光洙打電話果度,兩個VJ都好識拍
一個用偷拍手法 一個zoom 大頭
但兩個都唔會拍到另一個VJ
blur VJ 我諗係想我地更加融入個劇情

入村果下已經feel到係鬼故主題但無諗過係草人
係最後撕光洙果度先
睇返光子周圍望果兩張相 先發現後面個草人唔同佐位

村長想食朱古力咁啱又有得賣果下 等我仲以為真係hits
呢招好賤

大神入去屠村
智孝想點.....
完全無意欲講野
一個用偷拍手法 一個zoom 大頭
依個真
新PD連拍攝手耘都落左唔少功夫
真係好有心
一路睇一路驚犯人會出嚟撕光洙
好撚高汁好彩我係朝早睇 如果唔係實嚇死 同埋我以為光豬同光子真係有關係
佢似冇時間講野多 一開始爆個石頭都夠好笑啦
大神黑眼圈好勁 係咪隔離呢排d企劃太chur
又整炸雞 跟住又同孝利rain夾混聲group
下集有twice睇定b就夠了
不嬲玩呢啲都預佢解唔到多
睇黎10週年係賣情懷/玩番以前既game
ig叫人comment最有趣既集數
上次困咗喺間房到 困到出面發生咩事都唔知 光洙又掛住做間諜冇理佢
好彩今集唔係夜晚睇
如果唔係實嚇死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞