Running Man 討論區 (22)

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
下集有twice
唔觀望
你諗野都幾跳脫神奇
喺到講支那文化入侵就話批鬥
即係依家要多啲鼓勵人 喂你去玩抖音啦 因為你係外國人 我地香港人唔理你架
即係我要鼓勵依到啲人食住美心飲住喜茶拎住華為睇rm?咁先唔叫批鬥?
岩呀 全世界圍屌緊支那個陣 重有你幫手擋住
唔通你係繼伊朗同北韓之外嘅盟友?
當連人地玩抖音 你都可以無感覺個陣
我只可以講句:依位巴打希望你早日投黃就算你係對家 希望你早日有番啲良知

Btw唔夠講就叫人去石鎮ig屌同屌埋大j
但我屌緊個對象係你本人 你拎人地做擋箭牌做咩
下集真係堅考新PD個牌, 其實TWICE 全員上RM , 不論開場同遊戲都好難搞, 如果下集佢都可以拍得精彩, 我真心會吹奏佢

btw其實佢一接手到依家咁多集我都覺得好正
「唔夠講? 我用緊例子答你咋喎」
你啲例子薄弱到呢覆得多就有point?
幫自己收多啲負評?

「係咪連登留言吓就有用
Bin緊自己?

「咁大J玩緊LOL 你又有咩感覺」
我屌緊你啵 做咩係咁兜?

「你點解自己唔留言屌大J 石鎮 要係連登留言屌外國人
你都識講依到邊到黎
限制左外國人都唔比屌?

「人地玩抖音 係咪就要屌人老母先叫有感覺」
最神奇係你問我對大j有咩感覺
你暗戀人地?
姑咕嫁加個次真係
批鬥中共都要同一理由?
一個咁邪惡嘅政治
都要咭同種族嘅人一致理由先可以批鬥?
我估係第一下個稻草人彈出嚟撕光洙名牌嗰陣嚇親啲vj搞到某啲角度冇拍好,所以補拍左嗰個shot
你咁藍又真係唔洗畫出腸
不過老實講twice呢隊嘢太難carry,我就要求比較低,下集唔太悶我就收貨
同埋希望twice上嚟個收視真係會升返小小
話唔好睇一陣d once入來爆閘
必觸CROSS
剪接救左呢集
拍攝時間應該好短
其實個稻草人第一次衝出黎 另外三個唔走 根本可以夾埋鍾國贏
不過見到國兒又係帶傷拍真係好陰公
睇到中段我有幻想過係國兒扮傷
我一路睇都諗起佢,今集好有獵人feel,我覺得超越咗嗰幾集添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞