Running Man 討論區 (22)

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
今集算OK LA 起碼無舊PD果時連睇都唔想睇
無可能集集都似上集咁高質
第3個GAME個足球驚我幾受落WO
可能鍾意踢波所以LIKE
2個女嘉賓都好似識踢波 射罰球又識掃把腳燙去死角
撞射又腳面世界波咁 好驚喜好有效果
有時唔一定要搞笑先叫高質
射果陣我都嘩左聲 估唔到咁有料
BTW 發現現在個PD 會安排至少一個動態GAME
成集睇落去唔會感覺咁悶 GAME與GAME之間分隔鮮明左 唔會膩
近幾期班嘉賓真係人才
人造人18最後嚇到仆街真係笑死
講漏左 第3個GAME既CAM SET得好好 要讚
見佢圍住個場SET左好多個 所以先有咁靚既入球畫面
好專業 完全係足球比賽既精華咁
依D事前功夫睇得出成班PD幕後有心做好多
呢排我諗佢地諗game諗得好辛苦
多數都要室內game
我都同意而家個PD係多咗依類大型game eg今集足球 上集閃避球 再之前既餅乾運送
其實係以前毒撚PD ban哂依類game 定冇人同佢提出
就咁呢張想睇,唔算大,得b炸wo
有無其他角度
毒撚PD無朋友
以前吸引我睇RM就係睇RM既大型製作
真係好強新鮮感 好易入坑
現時都明白成員開始年紀大
遊戲活動量係考慮之一
但新PD係依方面係做得幾好
郁得黎又唔會令成員力不從心
智孝放生嘉賓
比著以前 直接搞掂佢就收工
團體TWICE將出演《Running Man》。

25日根據MARKET NEWS採訪的結果,TWICE已於18日在京畿道一山錄製了SBS的綜藝節目《Running Man》。

之前TWICE曾多次出演《Running Man》,當時TWICE不僅與《Running Man》成員合作,
還展現了"特級三行詩撒嬌"等綜藝感而受到期待。

《Running Man》TWICE篇將於6月中旬播出。

又成隊上...希望唔好又悶到完場啦
諗起上次個三行詩都覺得尷尬
其實個足球game都幾牙煙
雖然好睇
但應該好易扭到腳
一路睇一路覺得會扭到咁
拜託唔好又咕咕嘎嘎
其實我想睇港女上
但CLC係咪難D
最尾個game完左鍾國要用冰敷腳
難得有足球game睇
好想佢搵返朴智星 柳賢振嗰啲做特輯
佢兩個好好笑
鍾國已經扭到
Twice既綜藝感出曬名
舊pd應該都係分隊爭野食+小遊戲
要睇新pd有冇突破喇
呢啲收咗錢宣傳唔會玩啲咩特別嘢
睇得出足球game 班成員都玩得好開心
唔係成日木桶叔叔
好心twice上認哥啦
收視可能仲爆過trot
根本就係應該上認哥 又有話題夠晒爆 唔講嘢嗰啲成員又唔使尷尷尬尬 企喺隔離陪笑就夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞