Running Man 討論區 (22)

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
係久違既推理呀
終於有番追rm既感覺

不過唔係做到出晒面(eg RM vs 叢林)又好睇嘅話
我又無咩所謂
勁多位都影埋啲稻草人入鏡
一睇到相機提示就要即死唔係嘅話玩唔到落去
諗起有次佢又好早發現spy提示係個金字 即刻俾鐘國撕咗
毒撚啲hints好on9
game1 game2 贏先得1個提示咁大把
final mission就提示放題
咁早頭咁辛苦爭黎托咩
開頭talk 石智孝嗰度已經幾好笑
冇諗過之後成集都咁高質
有久違嘅推理劇情
石鎮同光頭洙嘅’必觸cross’
仲有race start
新pd真係好有心機做
*光洙
所以我真係好想佢做納涼特輯
對上一次已經係鬼電梯
新PD感覺上知rm係做咩起家,所以接手以來都有慢慢加番以前既野落去
所以期待做納涼特輯,希望可以重現鬼姊妹經典
另外,《RM》將於今日播出最新一集,早前身體不適停工的全昭旻,將由今集起回歸節目,全昭旻坦言相隔逾月的錄影工作令她大感期待,又指:「休息時知道了朋友的珍貴,特別我分清了《RM》成員中誰是真正的為我着想、愛我。」預告爆料,同時她亦在IG上載靚相,表示自己已恢復健康。

蘋果新聞睇到,昭旻後面果句堅定流?
haha每次做呢啲角色都做得好好
唔係石鎮到咩 石鎮不嬲好錫智孝
未睇今集?
佢明顯係開玩笑
今集開頭有呢段
主要係講世贊後期一啲都唔關心佢

今集睇咗三次,真係好正
我仲以為鐘國係boss諗住會係haha同在錫解鎖個時撕左佢地
好在,未睇以為失言講左d咩事實出黎
今集有好多嫌疑犯:光洙、昭旻、鐘國、haha
今集最好笑我覺得係最尾haha話拎返屋企都冇用
希望下集個樓梯唔會凳到班大叔腰椎間盤突出
岩岩睇番4個人走佬果幕 第一次見到鐘國嚇左一跳
一直覺得反射神經快容易被嚇
屌好撚驚
成集就算睇咗呢到知咩事都一樣俾啲音樂同剪接整到好撚緊張
個稻草人撕佢名牌個時好驚會令佢傷勢惡化
我覺得佢似無出力追haha
笑撚左
你咁一講真係覺得好無謂
特別係車上嘅5秒乜乜乜無贏過咁濟
果到我笑左好耐 又扮晒殘眼 又話一般會送比嘉賓
呢集集係咪可以封神啦好耐未試過rm由頭開始唔skip追到尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞