Running Man 討論區 (22)

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
我覺得如果HAHA好早OUT就會 放番相應既TIPS / 方法比成員拎KEY

就好似今次好後期先會搵到 HAHA同佢細佬張合照
我覺得係跟進度再放相應 關鍵既提示
今集開始換左新PD? 唔怪得好睇左咁多

到最後仲以為係haha vs 光洙
原來光子淨係拎黎混淆人
即係唔可以太早搵到關鍵提示?
智孝太早搵到相機,如果佢睇咗再share出去就好早玩完
關鍵提示要最後先搵到
我覺得好多次鋪排都係咁 不過我睇得開心就好了 都唔會諗太多
同埋一個鎖頭除左玩遊戲一定要搵鎖匙開之外
其實要強行打開有幾難

笑左 一句嬴曬所有密室逃脫game 強行打開度門就得
因為李光洙 之前已經可以自制提示😂
上集平分 獨吞卡片又做手腳
好多時已經無視規則
RM應該一向都係睇進度咁放提示
可能見成員 stuck 喺度好耐,就會俾明顯多少少嘅提示黎推進度
不過智孝一睇完相機就被 out, 一定係PD睇實叫稻草人黎啦
其實RUNNING MAN
所有遊戲都撕曬所有人就可以END GAME了

搞禁多做咩
自己PRINT 提示
呢集真心高質
雖然大家都知rm 呢d 唔多唔小都係製作組幫助推進劇情
又或者去到某個位就叫稻草人避開所有人視線去撕人
但今集剪接同埋氣氛推進真係做得好好
會令人好想睇埋落去
解開謎個下明顯係有先後但剪接剪到好似同時咁係好好
最緊要都有唔小笑位

希望新PD努力,近期既集數都高質左好多
下星期係考牌集數
今集難得係大神揸車
好似好耐無見有成員揸
今集戶外拍攝
唔會抱太大期望
呢啲大團黎
Pd未必有絕對決力決定遊戲內容,可能要先俾經理人公司決定玩唔玩得
依d就係新PD既進步
注重返d細節
其實唔算係
有集要收集曬所有公事包先算贏
光洙收埋咗最後一個
就要脅另一隊唔好out佢 唔係佢哋就要搵2個鐘先收得工
最後光洙反而out埋嗰隊攞曬啲公事包贏咗

撕曬未必係最efficient嘅方法
個個份好投入 應該唔想大家分心
今集無pause過直睇到尾
都無啦啦打咗格仔,反而令我分心睇咩事
強行打開咁玩嚟做咩
可能唔係個個都鐘意上鏡?
唔係個個都好似金泰浩咁
啱啱睇到新聞
鄭哲民結婚 鐘國同智孝都無去
金泰浩只係大神死忠fans
本身都唔係成日上鏡
羅pd先係鍾意上鏡
你去睇下無挑美男特輯先再講
有睇
近年少左啦
閒著幹麻都唔算成日出鏡
對比羅pd youtube 都開埋算好少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞