Running Man 討論區 (22)

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
個故事好正
好似睇咗套懸疑片咁
兩個鏡頭 唔同角度姐
其實都有其他幕穿崩。一開始鍾國同智孝係有發現到隻稻草人,但嗰時仲係嗰假人,可以由條褲同腳睇得出,依吓係有啲問題。明明之前係假但變咗真,咁玩死班主持。
未開始睇新果集 但想知今集算唔算好睇
好好睇有啲返返去全盛時期
好撚好睇
勸你快啲睇
聽日可能周圍都劇透
煮緊麵準備睇住食
屌你今集好高汁
但夜晚晚熄曬燈自己一個睇真心嚇撚死
成程都驚到仆街
無記錯對上一次驚到咁係秀智同智孝個集
新PD真心好正
今集唔錯 懸疑加推理
中段已經估到稻草人有啲嘢 村民合照同附近周圍都有好多企喺到
同埋有啲鏡頭拍到好似有人喺背後偷窺咁
但撕光洙同相機啲相衝前真係嚇一嚇
btw嗰四姊妹原來真係純粹路人嚟 大神仲要殺咗一個
我都有諗呢個問題
但係都識講係一開始大家都未搵到線索直接搵到個boss真係唔洗錄 繼續錄只會劇本成份更高。呢隻boss幾時出擊撕人都好講timing 應該都需要工作人員算過曬大家位置先出得手。
今集淨係個post推咁快就知好睇
大頭個嚇左出聲

btw預告已經有 shy shy shy,下集真係要有心理準備
今集做得好好個氣氛好緊張
初頭都有9估稻草人會唔會係真人扮但係俾劇情帶到唔記得咗,最後都俾佢嚇親
今集真係無得彈真係好正
啲角色演技唔差 真係帶到種恐怖氣氛出嚟
但我想知世贊拎住果個箱同其他箱係有咩係入面?
今集正到
捱夜睇都抵
睇情景開頭就覺得個形式同ep286好似(都係haha做主角)
但今次冇咁劇本
個剪接真心正 節奏緊湊

不過始終覺得jessi嗰集好笑啲
計好笑就一定係jessi嗰集,今集係賣劇情

睇多啲新聞 緊貼啲會好啲
抖音政治立場咁明顯 唔好同我講國情唔同
你唔批鬥 大把人批鬥
樓上D巴絲打唔該唔好用加密回覆,呢個post 無呢個需要
回番你句
「大把韓星都玩抖音 算係流行文化」

支那輸出垃圾軟文化 講到好似當代重要流行文化咁款
人地大陸啲人開抖豆拎黎直播賺錢咋大佬
唔好講到好似宣傳文化咁先啦

再者你話「咁外國個個都玩支那廠D GAME啦」
暴雪?全世界因為上年年尾單野抵制緊啦啵
我洗撚屌?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞