Running Man 討論區 (22)

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
今集rm上翻全盛時期水準超好睇 好耐都冇一個真正故事特輯 好有鑽石山莊嗰集既feel應該係兩年來最好睇既一集
我一路睇一路個腦諗緊白雪公主同鑽石山莊嗰兩集個人覺得超越咗呢兩集
我以為out咗嗰啲會變稻草人見冇監獄
鐘國今集拐得好勁下
唔知崔PD會點剪
如果咁都救得,真係上神台
如果話鬼電梯係毒撚代表作,今集至少係崔PD至今代表作
成集個剪接劇情都好順 而且又帶動到氣氛
希望佢會做納涼特輯
上集收視5.9%
今集6.5%
仲以為咁好睇無罵戰 點知咁都有罵戰
需要政治正確個D位就唔正確 HI波邊就當自己做左好多野咁
鬼唔撚知支那輸出垃圾咩 問題係人地外國唔覺得係垃圾仲玩得好撚過癮呀嘛
不嬲都話自己香港自己救 當你以為外國twitter好撚多人boycott支那既時侯
諗返個實際情況先啦唔該
NBA開季前 Lebron James咪又係失言 Twitter俾人進攻話boycott
連登直頭出埋POST慶祝Lebron James職業生涯已完
https://lihkg.com/thread/1655716/page/1
結果係點呀 開季第一場 門口的確有幾條友舉牌反佢既
之後呢? 場場MVPMVP咁叫啦

所以你話共雪俾人抵制我真係笑撚左
我可以話俾你聽 共雪依家馬照跑舞照跳
Riot Games,100%
Grinding Gear Games,80%
Epic Games,48.4%
Funcom,29%
Bluehole,11.5%
Ubisoft,5%
以上係騰訊持有股份 杯晒先講啦 LOL依家仲多人玩到傻
你係咁撚政治正確就唔好睇支那翻譯啦 支那翻譯都係輸出緊支那文化架
希望你講得出做得到
設計得好正,如果成員out左變埋草人就仲正,不過咁樣草人會太強
可惜鐘國上集傷左
不過HAHA同在石2個都夠贏佢 其實佢又唔算真係咁大優勢
主要係草人太有壓迫感,第一次睇肯定嚇一嚇
所以咪話佢優勢唔大 佢1追4個到如果3個無膽鬼肯返轉頭已經輕鬆贏
個面具有D癲
不過第一下要走先營造到嗰個氣氛
如果今集係黃昏開始拍
慢慢入夜應該會史上最恐怖
可惜RM已再無2日1夜
可能真係驚嚇親細路
一早知個種納涼特輯家長可以叫小朋友唔好睇
但呢種避唔到
新pd有機會搞番2日1夜,睇到佢都慢慢玩番之前rm既野
依個要同成員夾行程
印象中唔計出國特輯,對上一次2日1夜係2018年頭去濟洲島個次
個次仲有荷娜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞