《APEX LEGENDS》討論區 #13 Season 4

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
可惜嘅係賽季得返一日,唔係照宜家走勢應該掂到400頭
呢度多人玩PS4版係會轉Mouse打?
想請教下白金應該點玩?
岩岩係ps4上白金,發現同金完全係2隻game,白金每場得1xx-2xx傷
頂 我都覺
可能本身我廢 打金都覺得好易 一上白金就狂輸
節奏慢d 唔好主動開戰, 唔係為第1,係為加分
搵隊友開mic打,有隊友肯配合易好多
真,同隊友一齊攻一齊走,點都射低到一兩件先比人滅團,街場就9成分開死
有開mic同fd打
但5成係射低一兩件之後比人滅團,4成係比人執雞,1成成功
睇你個團打法,我多數好保險,囉升級甲用狙磨下先,再慢慢推,最理想一開波打一team ,之後機器人睇圈,直接入圈等頭3名
轉mouse都未必可以屌打 因為根本勁多mouse
我覺得mouse係真係易打d 但係手制用得熟都一樣玩得好
Mouse即刻適應到 手制要練 但打耐左未必差太遠
Ps4 今晚有冇人打?
仲練緊havoc
依家玩掂呢把得天下咁濟
不過s5應該會nerf
遇到個頂獵比佢carry左場發現最重要真係要知自己乜時候做乜野 走位 攻定退 意識好真係好重要
有冇set到手制d settings 真係易壓d
已經跟咗個main havoc嘅日本仔set
但發覺真係唔係咁易壓
呢把真係難 飄到
見佢哋由起手嗰下已經唔震cls
頂獵場全部都havoc
第一下壓唔到之後d彈都係fail練到呢下應該係第一步 但係之後都好難又飄左又飄右咁不過當然完美壓到就係bug槍
我入GAME個滑鼠指標會出現, 同個正中準星位置唔撚一樣, 可以點搞?
呢隻game 個配對又係on9 , 玩成個鐘,鋪鋪垃圾隊友,大佬已經打緊rank 。 對面神級,自己班隊友就銅牌咁款
留明試下revenant同loba一隊有乜野講
我同你個fd一樣
同個fd打ranking上到白金,抽親啲隊友都弱智咁款,想問下呢度有冇ching有興趣一齊打下ranking?

利申:PS4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞