《APEX LEGENDS》討論區 #13 Season 4

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
唔知點解改走左個繼電器 其實個位幾好玩
利申: PC
係咁鳩暫時開始
啱啱睇twitch試pk 每發射速同入彈都快咗勁多
但係我唔明點解要咁 上季改l star同devo我明
mastiff本身係必執嘅金槍 唔似之前l star冇人要 nerf咗落去仍然可以兩槍殺紫甲 仲多過之前pk5發1發
唔係幾get到
Mastiff幾好用 可能會長渣
Repair咗隻game可以正常DL了
好簡單 佢唔出新槍 就將D金槍轉做常駐槍玩家有新體驗
畢竟平時執金槍嘅機率都唔算高
R99好似飄左
個SERVER垃圾到 屌你老母EA
算啦 都屌到口臭 佢個ser如果順就唔係ea
caustic勁撚到癲 我諗打到上白金都仲可以拎出黎用
我係澳洲玩真係想死 澳洲個SER係0人玩 本來已經要成日連去第二度玩
去其他SER玩個SER一廢啲啲人就閃閃下咁行
都唔玩乜9
放心 就算係香港打香港ser都係可以成日卡畫面 delay 上次slow motion都有埋
如果mastiff唔nerf 應該好快人人都用
真,感覺中晒都唔死
有死掛
想收機械人個下 食直布個大
佢依加有reconnect function
有冇人試過咩效果 我成日打香港ser都斷
新英 招技真心唔掂 用果陣 又唔跑得 時間又耐 比人push死硬想入場收頭走人都難
招大技拎得兩件item

都唔係呀 用黎平衡PK都幾好
屌 咁唔撚用啦 cls 35秒 除時團戰完駛撚再q
睇過條片講角色移動 好似話速度上差唔多 但跑姿各有分別 惡靈跑到火影咁個hitbox會細過path咁大刀闊斧咁跑攪到hitbox大
就係要你諗清楚
入場 回氣 退場
三揀一 無得彈出彈入
apex改親都改撚到好極端 唔識控制個平衡
班友其實係咪低能
金甲回2倍 即係叫人食細電姐 我補大電要2倍把撚?
咁應該要改細返d個hitbox nerf得太勁 我諗多數拎黎走佬用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞