《APEX LEGENDS》討論區 #13 Season 4

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
咩又用舊map 改
https://youtu.be/quACziGJqQM
都改幾多野但唔知襟唔襟玩
新英招傳送感覺上用得好走佬會好勁同埋可以開shop比隊友買野?
https://youtu.be/LL6CHoyGZ28
有冇巴打有撞過NG啲人夾埋一隊 呢排遇過幾次
咁啱有錄低剪左上youtube 純粹分享下 最後有失誤唔好笑9ME PLS
唔想睇前面嘅可以跳去3:06
S2打rank果陣遇過,班垃圾啲ID仲要打哂隊名
佢唔打apex真係冇乜特別 d aiming同其他streamer比係差咁d
呢樣野真係apex嘅最大問題 成日d map爛小小就當新
今次仲要整爛skull town 真係唔知佢地諗D咩
skull town人氣咁高 你是旦整爛D咩water treatment呀
或者整爛skull town下面D屋仔咪算
整新地圖資源太大掛

佢整d動畫幾好睇
其實佢應該可以將titanfall d圖痴下加下整張新圖
其實啲地圖都係跟故事去改。
除非故事發展,必需做一個新啦!
我覺得佢依家著重比賽個邊,所以盡可能有改變但唔係大改。要比d選手有時間適應
佢都唔會用kc黎比賽
我覺得新嘅KC地圖密度好左 拎黎打比賽都唔差
招人一齊玩,ps4,下季開始想打rank,單排真係打到燥,十場先有一場啲隊友係正常
id:isme123456789
屌你 , 講中晒

播片誇啦啦 。 game play 屌喇媽
想玩返
PC仲係咁多外掛?
個人覺得少左啲,係rank比較多
話說ps4 手制一直都覺得好難壓槍 上網搵左個教學整ps4 apex手制setting 之後好似真係準左好多
求分享
https://youtu.be/t-m_EyGO9Dk 之後r99一直都壓得好麻麻 跟完呢個setting d子彈終於可以直線咁去
之前*
聽日試下係咪真係work先thanks
我都有諗過係咪真係有用 練左陣覺得真係好左 r99壓得穩左
lm,反而我係用3/24 鏡 壓唔到槍,特別Lstar
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞