《APEX LEGENDS》討論區 #13 Season 4

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
用喇叭
唔係打排位唔會用耳機
個Post又bug
詳細睇返上一季嘅介紹
街場d傻西一死左就係到ping ping ping唔撚停 煩撚到
冇人叫你放空曠位
同埋要製造壓力令對方唔得閒打
本身比較矮
跑步仲要火影咁烏低個身跑
個hit box 係全世界最細外國測試過得100,000 pix
盾佬200,000 毒佬150k 普通角色都130k 140k
所有英雄得佢招技可以無敵 舊版本仲可以開門

你識用嘅話基本上都係被破盾就開技
回盾 隊友正常發揮打到對方殘血你汁雞
呢個遊戲生存率最高就係呢隻英雄
根本唔合理至少將佢個跑步姿勢唔好壓到咁低
啲子彈完全打唔中
佢周身刀 修左35秒都仲係有好多把刀 張張利
pathfinder一nerf就傻閪咁
新手玩兩個禮拜 打到金開始明你哋屌街場狗係點下下一倒數完唔多人落嘅位唔跳 賭一鋪咁
老尷 兩星期就金
有其他fps底其實呢隻game d槍勁易壓 銅同銀未有咁考英雄配合同apex特有嘅rotation節奏
各位巴打 視覺較幾多?? 係唔係較到盡 PC版
係 所以我一開頭都係等自己適應隻game啲槍系統 但係金開始要講配合 可惜啲人連飛都唔曉飛
Minimum 110 d高手都係咁set
一路用緊90
今季多左好多呢D咁嘅人 上季我打到白金先多呢D自以為是嘅人
其實呢隻驚個積分系統都幾唔吸引
我覺得算ok 真係會要你諗清楚果場點打,特別之後要扣咁多

依個高位好撚好守,最後一個圈收依到仲要
準備Taobao買外掛可以免運費
我覺得救人,復活人有少少分加下都好
以前聽分析話16:9 27吋mon最佳係104
但唔開鏡成日打唔中人 人物太細隻
而且有廣角鏡頭畫面圓圓地問題 好易暈

最近改80~90 最終set 84
依加腰射準好多 隊友正常發揮好容易一千傷
https://youtu.be/0zREzyMs7fs
Apex lag = Matrix mode
會比人屈分 應該唔得,除非係人地射死咁改
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞