《APEX LEGENDS》討論區 #13 Season 4

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
其實除左槍術之外仲有好多打練 跳住射 玩住繩射 滑住射 起zip line射 d玩法其實都幾多玩法
依隻game好玩在隊友互相配合,訓低左都要用個盾幫隊友擋子彈頂住門,其他食雞冇得咁玩
不過隊友真係要啱channel先得
我有個fd同我玩會好廢
但同街場玩好正常有時仲會carry
終於齊12000蚊 但唔知買腐蝕定新英好
等下個星期睇下隻英咩技同張圖改成點先再決定
新英啦,毒佬你要有人同你夾到先效益大
聽樓上位巴打講 睇下新英咩料先
Cs玩左十幾年dust2都未厭
毒佬克死華生啵,見有人係細房開技沖入去一打三不知幾正
隻game個系統我覺得係咁多食雞裡面最好
cod嗰d玩左兩日真係悶到仆街 轉返番黎玩
但問題係佢更新真係太少
人又出得慢 槍又出得少 地圖又出得少
就算幾好玩都好都一樣會悶
同埋world's edge本身就差過kings canyon
未開返kings canyon真係趕走左勁多人
毒佬 同 華生各有好處, 依個地圖華生冇咁有用
我覺得地圖一定要轉入場隨機
Loba好op
你fd 同我都幾似
招技會唔會係
人地開空投
我望到就可以隔空拎到事但一樣?
定只限武器?

咁都幾正
離遠拎金槍
鳩估
被動
長距離執野

主動技係小Flash / 側手翻
大技係要Load 嘅大Flash

Low profile
都唔明點解唔轉地圖隨機 玩成個月RANK都同一張地圖
我覺得地圖 槍 角色
呢三樣應該得閒就出其中一樣keep住新鮮感
d地圖唔好成日係原本嗰個整爛d野又當新
隔空落野其實唔算特別話有用,你話囉到人地手果支槍另計
贏唔到呀屌你老母 最多得第二
點會冇用,有冇諗過一跳傘落地你先手拎到槍?
比你一開波果下爽,之後呢? 比你殺夠一隊,之後咪少左招技
繼生命線後 Apex第二位支援系角色
傳送器:扔出光盤並將其傳送到該位置。
需求供應:選擇一種戰利品,穿過牆壁發現你周圍地區中的該種戰利品。
黑市精品店:放置一個裝置竊取附近所有戰利品。
質量之眼:穿過牆壁看到附近的戰利品,並可以在戰利品箱中打開隱藏的裝備。
刷裝英
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞