《APEX LEGENDS》討論區 #13 Season 4

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
咁有啲英招q技都係某啲情況下先有用架啦
一係緊張,一係你地兩個都要其他人carry先會贏
我係一同Fd玩就成日鳩玩鳩噏 放鬆晒
自己玩就好撚認真
呢隻game要同水平差唔多既人一齊玩先最爽
最少唔好對槍永遠都打輸人,要人救
flanking衝哂佢仲係後面老西咁遠個啲真係無癮
Sor
仲有冇外掛 E家
有冇新手discord群
我自己最憎就係成日跑圈,要係邊緣打,搞到最後收圈攬炒
少左好多,但白金場打上間唔上會有
我屌 aceu剪左個惡靈一樣既光頭 最衰佢唔玩apex 如果唔係實好好笑
遲d s5開波我諗佢一定會返黎玩一玩
佢有冇講點解 個頭好難carry喎
ig話隔離要諗點剪頭髮 但我覺得佢都算carry到
玩幾玩就可能有
應該唔會長返啦
應該跟其他fps玩家
好似之前嘅dizzy咁
想玩乜game就乜game
唔想比人限住

不過佢玩riot隻槍game都幾癲
相反diego 玩
佢無咁癲

Apex活動 玩法應該有好多
我覺得可以試下
幾十人大逃亡
一班人係同一個位
個圈一直收 要一直走到尾
中間 有無槍 有無炸彈就再算
其實可以開個mode係 predator vs 金牌以下 但predator淨係執到lv2以下既item 其他人執既就lv2以上 或者 金牌d技既cd加長 其他減短 或者 10隊裡面3隊predator對抗7隊其他 先清左一邊再自己分勝負
其實真係好多玩法 開下限定都應該多人玩返
咁咪即係比個機會ww巴屠殺自己
金牌開始好難上
叫25狗aceu收收皮啦
都唔撚玩仲成日係ig po apex highlight
佢想留住apex fans嘛
佢啲片好明顯見到apex對比垃圾valorant係多成倍views
玩過apex 唔會覺得valorant 有咩咁吸引
apex 真係玩極都唔厭,但係一排街場就想屌鬼
apex熱血過其他game好多 單殺對面全隊為左救隊友
真,其他game 唔會救隊友,依隻真係會救,後期多隻英 多招技差好遠, d人郁得快,玩cod真係完全唔慣
cod個地圖大到cls
唔知s5會唔會有新map
Ps4有冇人打rank 下半季未打過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞