《APEX LEGENDS》討論區 #13 Season 4

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
白金排唔到人
有冇人去台灣ser到玩,我喺嗰度啲平均傷害係直升
而家先見到 幫你pin 了
有,打開咩?
冇人留過名
毒佬
最近回坑玩 乜依家跳戰區唔興痴埋一齊落架咩
啱先連到D港仔跳電容 我jumpmaster 自己友拆開哂落
對面3個痴埋一齊 執到槍都夾硬比人拳頭3v1打
之後叫help D自己友話得支p2020點開戰
認真街場自己跳自己地頭好過,街場隊友信唔過嘅。成日同佢地跳,落地汁到槍一打三打低兩件仲有件差少少隊友都係唔會黎,救又唔救,愈期咁樣俾人賣不如3排當單排玩仲開心
btw甘樣卡白金點都係搵好固定隊友打上去好過
想問下巴打們,羅芭個遺器係要點先搵到?
上到白金唔好再單排 搵下人duo trio 單排上到白金算係極根 白金場冇人同你人合作淨係靠自己真係好難 除非你真係勁過堆人唔止一班
想約戰想搵人組隊但又唔用excel 咁樣散修修咁碌多幾頁就無左啦
Third人地個third party
lifeline 部機係圈外補唔到血真係好白痴
但比你補到 又係臨尾個圈鬥啪得多藥
無得玩槍林彈雨
同埋喺圈外生存到 咪即係好似s1個節奏咁
慢到悶
部機計血量都好D呀,一圈外就收皮同其他英既機比唔合理。只係想入圈冇咁易死可以救到隊友。
我覺得圈外改招q淨係lifeline自己用到未算囉 一刀切 而家好雞肋
因為佢唔係親生女
你睇吓親生女招大上個月先俾人郁
可能想其他角色多d人用先不停nerf 好似lol咁
我自己建議整個隨機角,入到去獎勵佢全白裝都好呀

平時補血真係冇咩機會用到
整個event係白角 被動 q 大技都係自己任揀 咁應該幾過癮
除左被動,其他真係幾廢下
如果可以放招Q係身到就爽
依家大技真係廢左咁,以前真係靠佢囉金甲
依家冇金裝出,周街都4/5級甲
Added
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞