九十後仲記唔記得FEZ

1001 回覆
226 Like 5 Dislike
真心最鐘意係佢

紅國
赤血之殿會長
虎眉報到
睇返真係好有回憶我大約都係由封測起,玩咗1年多

睇返上面公會名,真係好感慨
個陣我係綠+紅,只係記得幾個大公會國戰

綠: h團、烏合(難民)
紅:炎烏、血染、
黃:c團
紫:v團
藍:幻影

大家仲有乜回憶
可惜無得玩
點解會有笑聲
Waiting earth zero
會名呢
屌我在場呀
見到識既人係圖入面
中後期d 大團都唔玩了
打到自己都無癮打就棄左
(紫國
好多回憶飛咗出嚟
H團 開咗一排就收咗檔 散檔後試過跟過去血7
最後都係跟返某幾個人返綠國

烏9合後尾俾人吊鬼又同綠國其他團反面轉國

頭個段外掛係幾趕客,但後尾改善咗之後,留得係到嘅都係忠實fans,好多都一玩就玩咗好幾年。

仲有綠國國父富江,唔知佢仲有無開台打機。
咁都有相認
係呀係呀 1 2個唔影響
佢啲P甲係P到佢打到你 你打佢唔到
仲有P甲QML
當年係綠國my團 晚晚見住初音姊 51v50同係咁俾人介
點會無影響
一隻p甲拉你4,5隻戰
唔通唔理佢俾佢沖去後排咩
P甲遠攻勁難打中
睇黎識得?
邊位丫xd

當年封測紅國公會仔
之後有一堆人頂唔順waiting 個公會都死左半

血染當時都未到
炎鳥戰歌又未改名

真係好初期紅國玩家先識赤血xdxd
老啦,搵唔返呢啲game玩
幾個都有mon post
無存在感既路過
口米呢?坐水gm
初音講完,就會有人睇到架啦
個陣都係是但入,入左綠國之後跟咗h團,記得個陣h團係由幾位帶領,其中一個好似叫青龍。一開game,h團都維持過90% up勝率,個陣同幻影都叫一爭長短。

之後,都係一樣啦,大家頂唔順,h團解散。成個團大部分人一齊移去紅國,入咗炎烏同血染。一開始好唔慣,因為炎烏同血染係比較低勝率。不過,玩得好開心,唔洗日日好似h團咁開檢討會。

玩耐咗,好多人因為外封同唔同原因開始退,無咗舊人吹水都退埋炎烏同血染。最尾入左個幾人公會玩多1個月多d就退埋

因為地型關係,對黃紫國唔係好熟,只係知個2-3個大團
血染的風采 個個職都有玩最鐘意玩刀遊,個招懲戒重擊一野吉落去秒殘血,又唔洗用腦,有次吉到比幾個人開全頻屌鬼,鬧鬼我戒完未

最深刻係有次不停亂水完場傷害第1
當年幾個gm而家點? 仲係度?
藍國入左個細團叫圍城
個團發展到中期先發覺7成主力人員都係住新界同一個地方

Btw 藍國係咪最多hehe ?

我都係出返去
當年冇左龍族
得返fez比返啲野我
每個人著眼點都唔同,有部份人打機係尋開心尋放鬆,但同樣地有部份人為嘅係勝利嘅喜悅,呢個就係當初點解有人話想搞分工,但最後搞到會長無心機散band。

最後一日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞