九十後仲記唔記得FEZ

1001 回覆
226 Like 5 Dislike
cb開始玩,玩到c團 流氓式合會,夾硬搶人搞走人,望住個會因為c團夾硬周圍搶人 越黎越少人上
岩岩開服一堆人唔識玩
大把人殺四五十個啦
呢啲都好拎黎吹
之後個個國都出個大團出黎你問佢打團戰仲有冇殺四五十個?
唔好過份吹噓到佢有幾勁幾勁
係勁就唔會開始打輸就走左去
好懷疑你係咪真係有玩呢隻GAME
定玩果一陣走左去再聽人講呢樣講果樣再扮知晒全部野
似後者多
利申.我唔係黃國我本人都不得不承認C團有幾勁
你唔係黃國,唔知入面係點

就咪出聲啦

我都話我cb開始玩

cb完 跟住就刪檔公測(原因係爛橙用左可以用game naster 鎖血鎖mp既舊版本程式,搞到俾人屌又收唔到科先搞到要變左洗白,之後正式公測仲派左一套刪檔公測玩家先有既裝,雖然後來又賣同款唔同名)
質疑一個cb玩到c團搞合團既人玩得一陣

天才
時代唔同 現在係勁多盾同雙修遊
勁多拳鬥 拆野,法魔導得返落石同雷射有用
都好多冰法嘅
戰線入面盾比例真係比港服高
平均2-3隻盾企係戰線最前
刀遊變到好難玩 發現架仔掃遊好叻
btw 隕石真係好撚痛
雙手戰上防石唔開加攻降防都可以230一下
好撚黐線
但係呢個熱血同情感就係FEZ最吸引,最令我哋懷念嘅原因
家希綺曲 同一條友嚟
我淨係佢成日空裝上前線即刻俾人踢
可摸耳分享下你用邊條線
個笑點係, 你自稱黃國但講一堆唔係事實既"事實"出黎好笑丫嘛
唔係黃國就唔可以知黃國D野架喇咩?
咩邏輯?
從來只有聽人講C團好撚串, 但真係未聽過人話C團戰力唔夠
而你仲要話你係CB玩到宜家 (講到好似全世界得你一個係CB玩到宜家咁)
有邊個國剛合團唔係係咁輸
打到有默契先嬴?
當年我見到C團宣場有得唔入都唔係好想入
咁叫戰力唔夠, 得啖笑

仲要流氓式合團, 呢個仲好笑
合團就係想組合各個團既勁人一齊打國戰
贊成咪入囉, 唔想入咪唔好入囉
家陣拎支槍指撚住你?
係咪你唔勁冇叫你入團 你嬲嬲豬呀?
十年前既野都有人嘈
有冇第二隻驚做到
我黃國親友團,雖然覺得c團好戇鳩,但佢宣親我地都會全團入場
佢地勁係事實
但就有啲人玩左咁多年都係唔化
呃傷撚泰坦爆牆爆城
完場頭十名一定有自己名
五零場全擴完一齊出巨人炸主城
今晚先 不在家
笑死
條友選擇性記憶
一係就果幾個月冇玩
再唔係私怨撚
應該綠國最多香港人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞