九十後仲記唔記得FEZ

1001 回覆
226 Like 5 Dislike
呢隻game全盛果陣online game走緊下坡好耐啦

真正online game全盛係2002-2007,龍族金庸石器魔力開展既黃金年代
記得有期同人玩1lv武亂水,完場傷害有頭十
記得有一輪啲團友叫佢冰C王子,唔知關唔關事
有冇可能出返個港台服

呢排又興係咁推舊GAME
比個識玩嘅埋到身都死硬咁濟
其實港+台個population都唔細,應該夠做
當年好似有班港&台仔雄心壯志去傾代理,點知最後好似原廠無理到佢地/價錢完全唔啱,然後無左影。
呢隻game 全盛係d online game 免費,再岀商城
有冇綠國神喻嘅朋友
血染 完ser個刻企得你幾近喎
一齊過日ser
會友你好
其實有冇得繼續傾..
知唔知邊班人黎?
而家online game環境都冇以前咁繁榮,佢地隻game都搵少左好多錢
呢隻game對話溝通好重要,唔識日文真係代入唔到5國大戰既氣氛

頂多單機自己打,樂趣少好多
所以最好Group到一班香港人一齊玩
唔記得啦,隔左咁耐。
個陣可能仲細,有心有力。
依家多數都出左黎做工奴,放工打個飛機都懶,都幾難放時間去傾代理,又要開公司又要搞哩搞路,挽下手得個吉。
再加上依家有心有力都幫手搞社運先,打機呢D野等建國後先做。
建國後要傾代理乜乜柒柒,我義不容辭。
Yoyo 係唔係會友wtsapp gp😂有廿個人
都係自己圍耐,同唔到成個場既人溝通,返到主城又同唔到其他人講野

真心ONLINE GAME係玩ONLINE元素,聊天對話好緊要,先令你代入到個世界環境
有期我都過左日服,不過ping真係好難keep。
個陣外國ser執左,班P甲鬼佬黎港服我地都屌哂鬼啦,更可況日服。
通常港仔都係幾個幾個咁打,一係單機
過左去嘅野,真係過左去
人數太太太少了 :( 冇果種感覺
無架啦,叫做去日服有得聽下bgm,打兩鋪過下癮
真係
無keep聯絡啦,嗰時喺血柒玩得幾開心,夠熱血
有靚輪盤咪課下金抽,以前細個無乜錢,睇人有新武新裝真係幾葡萄。
期期等國商,大半年先頂到防
家下大個左,去到日服咪當支持下,去到執先後悔又係盞傷心。
以前細個儲埋儲埋啲零用錢去7仔買點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞