九十後仲記唔記得FEZ

1001 回覆
226 Like 5 Dislike
回歸一星期紅國大劍jj
有冇團收留
血染?
唔見有人on
我依排都係差唔多時間打,都唔成日見
係咪VPN左先可以禁start
同埋開AC而家係點開?
會唔會有D現成AC買
唔想重新升
想知而家一般有幾多人仲玩緊?
我見YOUTUBE好似夜晚7-9點都係開得3個百人場?
咁鬼少人?
用express vpn 轉左JP, 單埋locale emulator, run埋in JP administrator
個FEZ launcher都係白畫面 無得login
vpn 用緊神驅 80-100 ping
利申:籃紫國
巴打可唔可以upload哂locale emulator上黎
我都係整左一大輪之後都係白mon
想問下而家日ser仲有無人玩?同埋邊間vpn上到?

以前玩過下港服,最近想入坑日服
搵唔返以前既戰友,依家綠國單機緊

Vpn 我就用緊Horse gpn,平時打好似都keep住90-110左右,係間唔中一兩次先上到300幾或者爆次ping ,熄左去再開就順返

我未用過其他vpn ,可能有更好既,不過新開好似有3日試用,可以試下先
邊國多香港人?有無公會?
尋日開左紅國
ID:Duder
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞