九十後仲記唔記得FEZ

1001 回覆
226 Like 5 Dislike

咁有動力升45
V團大後期我唔知啦
初段一開始就係要照顧唔同玩家團友
玩到過份認真成日嘈交 團長都轉過幾次
跟住就有埋F團 -> 而 FOV 本身都係咁生出黎

初期V團裡面個戰力落差好大
由白兵到戰術同戰場動員都好參差,嘈交就係嘈呢d位
好抽個堆唔想因豬隊友而輸
渣d個堆唔想做肥料
如果係呢個時代興起fez
我諗我見到佢地嘈我就會大叫齊上齊落呀屌 (然後繼續輸俾其他國)

其實好多團初期都玩到 100 場 100%win
一個團成200人,初初個陣最好抽個堆一定係晒同一個場
避開同其他團MVP 直接交鋒
一日打1x場幾日就達標
(然後有150人無大腿就變晒肥料)

V團玩到咁上下, 10 kill 堆MVP 就分散帶唔同隊分開宣戰開場
係俾人入到本土先會集合(會變混團對外敵, 而且常常發生),
到比賽前會有自發固定練習
我個陣就係做戰靶俾佢地蹂躪
10 Kill 個班當時根本 FEZ hardcore player
train到白兵至戰術層面都好熟
所以佢地比賽前一直有凝聚力
同埋我記得默戰無過過黎打10 kill ?
如果唔係10kill 未必咁輝煌

情史是非唔講
紫國多女+1 (依家應該變晒人地,人妻,或者人母)
同埋有冇人記得簽名搵Tody
仆街個個都升lv
記得SE社好似話唔會再出外國服
7倍exp
升lv好爽
禁個start都係無反應
呢排又回鍋返,又幾好玩
你以前成日拍片架喎
咩國?
點解咁講
2000fun 成日放你啲國戰片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞