九十後仲記唔記得FEZ

1001 回覆
226 Like 5 Dislike
N倍經/N倍星先有1500人以上在線
依家多咗人喺屋企(包括海外玩家)
人數都上升嘅
之前好似喺一千左右徘徊
其實合到得返一個服
玩家係不斷流失嘅
喺港團
一多返人回歸條魚就爆ping ....
有冇其他好用vpn
lava vpn
成日轉黎轉去嫁喎
其實仲有G團(好早期)、騎士團
當然唔少得C團,同埋曾經合左幾個大團出黎成百人既聖約
合團係咪講緊聖約嗰次?

古董
咁啱click下2kf見到呢個post
紅國雙修殘游,打前線多
靜係識打廣東輸入法,打得慢成日打英文所以應該無乜人識我
後尾去左外國搞到微P成日比人屌,其實玩刀微P真係無so

最記得可以隱形偷塔,佢個小地圖唔記得幾多秒先refresh一次,就到個時間佢refresh果刻隱形唔會show,上石啪大籃水其實拆得OK快。最仆街係大後場全部打到1hp跟住一次過爆無仇報。

D人成日話唔先手就輸,其實現左身可以拉打掃腳,收招收得快戰都食你唔住。

最想講就係 +1 到2020都未搵到好玩過佢嘅game
重有小換武 lol now i remember
重有小跳換武 lol now i remember
紅國血染》G團
薑餅
有 跟過一個叫柒雲搵食
巴打你解決到未? 我用surfshark 7條線都開唔得
原來仲有人有留意

大大話話HK ser執左之後玩左日ser八年幾

最正係棄坑一排返去玩返,完全唔會脫節

同班hk fd discord開團輕鬆打幾場其實幾正

不過話說2019開始都開放到45lv,同多咗插咭功能

而家玩返都要pick up D野
日ser 玩家普遍集中綠/藍國(每邊大概有20人到)

玩到今時今日兩邊都係唔妥大家

一邊係閒雲個My團,一邊係Ar怡個Des團

另外紅國就仲有啲輕鬆玩家唔想介入兩團紛爭
巴打你玩乜國先
點會唔收呀
你上來我收你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞