勸大家唔好再做Smile,後果自負

592 回覆
912 Like 28 Dislike
鳩up唔洗本
視網膜脫落 跟住換lens

同轉keyboard令電腦速度加快一鳩樣
咁多人講清晰
冇人講林順潮既?
諗住揾個李佑榮醫生做....
3年前做左
到依家咩事都冇
你有冇睇過下啲價錢先出聲養和個技術遲過清晰引入 但部機又係一樣 所以個價錢仲平小小
唯一分別係你做完可以留院 咁當然住嗰個價錢另外收啦
但事實係呢個手術做完幾分鐘已經睇到啲嘢 基本上落樓下搭的士係完全冇問題

利申:做咗 唔係佢打手 但我做完手術之後連眼藥水都冇滴過已經感覺良好 所以一直覺得佢做得好好 果然醫生都係人夾人
風險細節成功率寫哂出黎,無人逼你做,做得就自己評估可唔可以承受到個風險
左眼50,左眼0
幾成功喎其實
100%無事
係100%繼續戴眼鏡
無事唔駛戴眼鏡啦
我都係 戴博士倫好辛苦
戴acuvue 好好多
啲打手出晒嚟
會唔會係散光?
所以大家睇完咪諗下搏唔搏囉
Condom都無99%啦
老婆養和做, 無副作用
佢始終都係個手術 唔會包生仔嘅
成功失敗點都會有 唔洗咁一刀切

我女朋友啱啱都係養和做完冇耐 手術好成功
不過係做傳統 驗到有d原因而冇做smile
所以我諗唔係每個人都適合做smile其他診所做法係點就唔知
成千度近視想做icl 但好貴 同唔知算唔算新技術未成熟
做完個立體感會差左 同埋有風險 好似樓主咁 人地唔想拎生存技能黎博
帶眼鏡
聽聞做傳統可以翻做 smile唔得?
年幾前做咗 我又無後悔喎 依家左眼好清 右眼就有啲朦 做完嗰排已經係咁 嗰排狂滴眼藥水但仲衰 無幾耐又朦 之後覆診醫生話兩隻眼都無度數 等大腦自己分泌淚水唔好用眼藥水 咁一直都無再滴 真係好啲嘅 但右眼始終無左眼咁清 但我打完喊路有淚水隻眼會清返一陣 所以我諗我右眼係長期乾先會咁 但唔知點補救
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞