(wireless)有無人用過BRAGI the dash?

382 回覆
4 Like 6 Dislike
comply出左for dash既耳棉 有無巴打有興趣
我係美國買多左盒返黎

有興趣,想問下幾錢,同依家pm唔到

我買20蚊美金盒
求其收170得唔得
我係美國買多左盒返黎

我買20蚊美金盒
求其收170得唔得

用呢隻即係冇左個耳笠?
我係美國買多左盒返黎

我買20蚊美金盒
求其收170得唔得

都ok,巴打email我電話:lihkg11715@gmail.com
問左broadway the headphone下星期有貨
係味得美國先有耳綿
點睇jabra elite sport
前後換過四次兩次舖頭換兩次代理換想知咩可以問我

聽電話質素好唔好,人地會唔會聽唔清楚?

收得麻麻

上面我問另一隻有埋圖都冇人應
好似唔差 不過都好貴

Skybuds ebay買,幾好
我唔經唔覺用左個幾月
真係幾鐘意
淨係得兩粒野放入耳仔又方便
做運動果時無條線阻住真係好好
買之前我都上網睇過好多review
基上最大問題都係連線
不過我見佢有得update
而且每次升級都會改善連線問題所以就買左
老實講純聽歌既話真係無試過斷好穩定
亦都無上面巴打所講既pop問題
傾電話都算ok
唔算岀色不過對方都叫做聽到我講乜
不過我經常性係傾電話既時候無左一邊聲
呢點我唔知點解決都懶得去換
另外一提既係個touch panel真係好方便

可能係會overpriced
不過睇在佢會有得更新
會加入更多功能同改善bugs
我覺得係值得買
如果你平時有做開運動去gym我就真係好推薦
唔拎電話當mp3都好用
不過電話方面唔好太期待
只可以話能夠正常通話就ok
我唔經唔覺用左個幾月
真係幾鐘意
基上最大問題都係連線
傾電話都算ok

不過睇在佢會有得更新
我覺得係值得買
唔拎電話當mp3都好用
不過電話方面唔好太期待

講電話一邊斷聲 (100% 左邊啦) 係 software bug 黎
重新 update 或者搵代理 update 先解決到

上面我問另一隻有埋圖都冇人應
好似唔差 不過都好貴

而家接收差係咪所有真。無線耳機既通病,定係個別牌子?

係YouTube ,係呢到既review 都指出 bragi 接收差,放落褲袋就出事。
我係美國買多左盒返黎

我買20蚊美金盒
求其收170得唔得

都ok,巴打email我電話:lihkg11715@gmail.com

而家先見到
岩岩email左你
啅頭野
用緊
算叫多好minor 既bug
例如:left side 會有pop pop 聲

呢個係死症
要上代理 update os version
或者直接換過部

我果對左邊都會有時有pop pop聲
已經update左2.2都係咁既話即係硬件問題?

pop 聲係佢個 software bug 黎
我換左四次主要係呢個問題
我接受唔到二千蚊買呢個質素既貨
最後換到無 pop 聲
之後冇再 update 過 os
因為我曾經試過 update 前冇事
一 up 完就有 pop 聲

咁你而家係os幾?講電話正常?

好似係 2.0
之前有對 2.0 上 2.1 就出事
就算之後代理幫我重裝都係咁
(佢地已經係用佢地獨有既 file)
最後最後開左盒新既比我聽
(而家 d 新既多數係 2.0)
聽到冇事我就唔再升 os version
而家有 2.2 都冇升
唔想再去代理到換
通話係冇問題
不過講野要大聲 d 對方先聽到
同埋佢個 mic 質素始終唔高

題外話
當初代理直情話我換咁多次
其實情願幫我退貨
因為一換貨,果對就賣唔出
長久落去佢地個 cost 仲大過退貨
但奈何我喺衛訊買

但係更新左 係通話同connection 方面都有好大改善
又多左小小功能 例如報時 每個鐘搭正會同你講 都可以按兩下左邊 講番當時既時間 方便我跑步唔洗帶錶
不過用電腦更新真係好垃圾 跟足個指示做都可以失敗 一係冇反應 換個一次貨 兩隻都有同樣問題
最新重覆試又唔知點解成功左

其實我用左好耐
個的pop pop 聲一早知係firmware problem
點換都係咁,但佢真係好有心佢會不停換又不停升級。
音質其實換左comply 耳棉好好多os2.2亦有明顯改善。
Bluetooh 死証來firmware 無得救
只要經過百老x 呀多Bluetooth 野就跳線
佢應該整cache 先解決到件事
或者the dash2.0

Os2.2 有話音分析能力,明顯同2.1唔同!但你想佢再好都難,心跳sensor 好雞唔多準,apple watch 無咁嬲!

2400蚊真係overprice ,1800 蚊喇就對得起我地,都其望佢完善佢隻野,btw用佢跑步都幾型,方便!dash2.0會再買但一定要改善 Bluetooth先去馬!

Comply 耳棉係邊度可以買到?同埋邊隻款先岩?

hkg+就死前幾日有巴打落星際睇都無
我都係美國網買完ship返黎
comply佢出左隻新series叫truly wireless
你可以上官網望下
其實窒呢個問題真係好 random 咁出現,我袋左褲袋一般都冇大問題!搭地鐵 99% 冇窒聲冇斷,旺角呢類人多干擾多出現機會大啲,但有時又可以由朝到晚四圍去都零窒機
我唔經唔覺用左個幾月
真係幾鐘意
基上最大問題都係連線
傾電話都算ok

不過睇在佢會有得更新
我覺得係值得買
唔拎電話當mp3都好用
不過電話方面唔好太期待

都係等唔到,今日放工會去買
仆街 今日個左dash hand左機 得噪音控唔到
今日仆鎚買左the dash
好L肉赤
呢兩日唔知咩事正常行街放落牛仔褲袋都會疾疾下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞