(wireless)有無人用過BRAGI the dash?

382 回覆
4 Like 6 Dislike
隻野好靚仔,好想狗衝
但$2498貴得滯

https://unwire.hk/2016/08/03/bluetoothear/mobile-music/headphones/

打手自切
bragi好似遲啲會出隻平價版叫the headphone,有啲心動
bragi好似遲啲會出隻平價版叫the headphone,有啲心動

都係真wireless?幾時會出?等唔切

都係真wireless?幾時會出?等唔切

岩岩出貨
用馬 the dash,有咩想知?
用馬 the dash,有咩想知?

用緊
用緊
算叫多好minor 既bug
例如:left side 會有pop pop 聲
用左2星期
其實都見到技術未成熟
好似藍芽間唔中都會「疾一疾」
左邊有時會pop pop聲
心跳唔準...

不過都係個句 早買早享受 細細粒做運動出街都好方便
買左幾日
有時電話放褲袋會收得唔好疾疾下
買左幾日

我法國窒出現得好隨機, 有時可以順到成日都唔窒, 有時無啦啦擰側個頭都會窒一下
其實用就真係好方便, 一拎出嚟戴上耳就自動 connect, 輕觸式操作又方便
買左幾日

我法國窒出現得好隨機, 有時可以順到成日都唔窒, 有時無啦啦擰側個頭都會窒一下

通常一落巴士就開始疾
update 左前後左右袋都冇斷bor
等左一年,第一日就買,開頭用左幾日電話都講唔到就已經放棄左唔用,up左2.2就叫(正常)返,講電話冇問題,touch都感應好左,連線改善左,變成可接受。
最好係佢有得更新個os, 軟件問題可以改善,好似係得the dash先有,希望佢越改越好
Btw有冇人試過用用下hang左左面隻dash
用咗幾個月
connect係幾好 好方便
又可以自己放mp3入去
唔一定要連電話
不過有樣野我唔識用
就係放返入盒 佢依然著燈
係咁用電 有冇巴打識點搞?
前後換過四次
兩次舖頭換
兩次代理換
想知咩可以問我
用緊

呢個係死症
要上代理 update os version
或者直接換過部
用緊

呢個係死症
或者直接換過部

換完情況點 其實音質如何 可唔可以講下本身用開咩耳機
用緊

呢個係死症
或者直接換過部

換完情況點 其實音質如何 可唔可以講下本身用開咩耳機

我就本身都有玩耳機, 幾千蚊又玩過 CM 1964 又有, 但而家求方便多過音質, 真無線太方便了, 用過返唔到轉頭
音質就唔好咁大期望, 一般動鐵音質啦! 你預 Weston 千幾蚊嘢嘅水平, 不過音場就窄窄哋咁
真無線真心係好方便,音質話垃圾嘅係用咩嚟比先,出街用就求方便>音質,响街其實都好難專心享受音樂
用緊

呢個係死症
或者直接換過部

我果對左邊都會有時有pop pop聲
已經update左2.2都係咁既話即係硬件問題?
音質就唔好咁大期望, 一般動鐵音質啦! 你預 Weston 千幾蚊嘢嘅水平, 不過音場就窄窄哋咁

真無線真心係好方便,音質話垃圾嘅係用咩嚟比先,出街用就求方便>音質,响街其實都好難專心享受音樂

thx兩位 咁真無係o岩晒 我都係用開入門westone 1果d 咁隔音又到唔到倒westone果個程度呢?或舉例?

thx兩位 咁真無係o岩晒 我都係用開入門westone 1果d 咁隔音又到唔到倒westone果個程度呢?或舉例?

隔音幾好,係個 silicon 耳膠比較癡塵, 要洗得密啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞