(wireless)有無人用過BRAGI the dash?

382 回覆
4 Like 6 Dislike
有無人會再買埋AirPods

等緊the headphone
如果連線穩定就唔考慮airpods

部分preorder 貨依家仲要再delay
好彩無訂,真係睇定d d review 先
到時再揀唔遲,到時airpods 應該大把貨添
The headphone個樣好似好一般 the dash好型 不過好似好多問題 又貴

為左外型,個揀左the dash,又同埋內置os,可以用得長遠d
The headphone個樣好似好一般 the dash好型 不過好似好多問題 又貴

為左外型,個揀左the dash,又同埋內置os,可以用得長遠d

r.i.p
The dash 隻mic 其實要點試?

我剩係成功用過3次
其實次數係雙方都聽唔到大家講野

我剩係成功用過3次

我ok wo 7成喇

用緊dash都訂左airpods, the headphone 唔諗,如果真係連線做返穩定,就等佢出dash 2 好過

我剩係成功用過3次

其實通話而家係叫做ok,係佢連線唔穩定同有干擾所以對方話聽得唔清,同埋對方話細聲

細聲我諗係佢過濾雜音方面做得唔好,因為夜晚冇乜人嘅地方同對方講電話係完全冇問題,應該靠update 可以改善

用緊dash都訂左airpods, the headphone 唔諗,如果真係連線做返穩定,就等佢出dash 2 好過

巴打好有米
the headphone delay
the headphone delay

巴打咁快到手🙈
用緊OS 2.2過馬路有燈位既地方都係疾得好犀利

Siri響街完全用唔到收唔到你講咩

唔知遲下update fix唔fix到

佢出左咁耐都update過幾次啦,左耳都係成日有問題

師兄放電話係邊? 其本上我唔拎起手就斷線
comply 耳棉有無團?
comply 耳棉有無團?

預我一個
左耳The Dash 右耳Airpod
個對比大到
左耳The Dash 右耳Airpod
個對比大到

雖然聽講airpod穩定少少,但真係柒到唔敢睇,相反用dadh試過有路人問過咩牌子黎

我出街電話一定放左邊褲袋

琴日屎忽痕試下放右邊 又真係會收得好d

係差好遠,右邊身同左邊原全兩個世界

係差好遠,右邊身同左邊全兩個世界

想入隻,但係驚入到地鐵就疾到聽唔到,同埋打電話要除左出黎先講到野!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞