(wireless)有無人用過BRAGI the dash?

382 回覆
4 Like 6 Dislike
RATING
7/10 – Their build doesn’t inspire much confidence, and some of the advanced tech needs some work, but The Headphone proves this kind of truly wireless earbud really can work.

https://www.wired.com/2016/12/review-bragi-headphone-wireless-earbuds/
小總結 :綜合幾個review bragi 平價版 穩定性好過1代 係可靠o既連接品質。
(如評測所提及第一代幾千種功能 但係唔到位 好多問題.各位dash o既朋友.....)
音質 有d話好 有d話普通 真係要靠自己試喇
通話質素依然係垃圾 有野傾絕對唔會想用佢
結論:好想快d到
小總結 :綜合幾個review bragi 平價版 穩定性好過1代 係可靠o既連接品質。
(如評測所提及第一代幾千種功能 但係唔到位 好多問題.各位dash o既朋友.....)

測心跳 唔準 OS2.2都係咁 根本垃圾
步數 唔準 太約數我都接受到
對我黎講 DASH功能得番跑步聽歌
RATING
7/10 – Their build doesn’t inspire much confidence, and some of the advanced tech needs some work, but The Headphone proves this kind of truly wireless earbud really can work.

邊個網?
某個網都係俾the headphone 7 分, airpods 5 分
RATING

邊個網?
某個網都係俾the headphone 7 分, airpods 5 分

見到了
都係呢個
其實the dash 係單定雙動鐵?

The headphone 又係咪照跟?

The headphone 單動鐵

測心跳 唔準 OS2.2都係咁 根本垃圾
步數 唔準 太約數我都接受到
對我黎講 DASH功能得番跑步聽歌

唯有用住一代等二代

唔啦 唯有用到佢收皮為止
就算換代加到點點點都好
我個人應為DASH始終唔同IPHONE呢D產品一樣 有為換而換的價值
等唔切The headphone入咗the dash
玩咗兩日冇後悔
connection都可以接受
玩咗兩日冇後悔

其實還可以
但人多同好多地方干擾好易疾 十字路口呢d位
玩咗兩日冇後悔

入商場 m記呢d人多地方就會大問題d
平時係街還好既
玩咗兩日冇後悔

其實還可以

一上的士玩撚完

唯有睇下之後會唔會再改善
Btw你地覺唔覺個MyTap好過敏
成日無啦啦自己叫siri出嚟
玩咗兩日冇後悔

其實還可以

一上的士玩撚完

下 MYTAP直頭無反應架喎
你用到
【資料】
單元:雙動鐵單元
藍牙連接:4.1
內置處埋器:32bit ARM
防水功能:IPX7
儲存容量:4GB
電池續航力:3 小時通話、4 小時聽歌
充電盒充電次數:5 次
連接:MicroUSB
售價:$2,498

唉,原來係左右兩粒,中伏

??
【資料】
單元:雙動鐵單元
藍牙連接:4.1
內置處埋器:32bit ARM
防水功能:IPX7
儲存容量:4GB
電池續航力:3 小時通話、4 小時聽歌
充電盒充電次數:5 次
連接:MicroUSB
售價:$2,498

唉,原來係左右兩粒,中伏

??

我一直以為係單邊雙動鐵,左右總共四粒

但實際原來只係左右各一

對DASH真係理想與現實

一上的士玩撚完

下 MYTAP直頭無反應架喎
你用到

用到 耳仔前面拍兩下就叫Siri
不過我宜家熄咗
有無人會再買埋AirPods
有無人會再買埋AirPods

等緊the headphone
如果連線穩定就唔考慮airpods
The headphone個樣好似好一般 the dash好型 不過好似好多問題 又貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞