(wireless)有無人用過BRAGI the dash?

382 回覆
4 Like 6 Dislike
坐的士斷到喊,關唔關個dc9電話多到高達駕駛倉咁?

邊對

The dash of course

行入人多既地方一樣會斷到9彩
佢個技術未完全成熟

邊對

佢個技術未完全成熟

咁撚大鑊.....即係冇條線連住果堆全部都係咁

邊對

佢個技術未完全成熟

咁撚大鑊.....即係冇條線連住果堆全部都係咁

我轉左用ONKYO其實一樣有呢個問題
會冇左左邊聲
不過冇THE DASH咁密
Dash + lg v10 有時會聽到啪啪聲
Verves one 留名

使用報告plz

使用報告plz

好滿意 音質好好,好似戴緊有線耳筒咁 收得都幾好,係聽電話得左耳用到個下衰
究竟香港是咪真係無comply truly wireless耳綿賣,粒dash膠粒un到唔想用
究竟香港是咪真係無comply truly wireless耳綿賣,粒dash膠粒un到唔想用

有巴打想搞團購 你爬一爬post
有無巴打係用 jabra elite sport?
平價版係咪冇mic
平價版係咪冇mic

有 淨係冇手勢 os update 內置4gbplayer 防水 同果堆運動野
平價版係咪冇mic

有 淨係冇手勢 os update 內置4gbplayer 防水 同果堆運動野

The Headphone個盒好似冇得充電?
平價版係咪冇mic

係 盒要插線充

係 盒要插線充

如果the headphone 好似the dash 咁偏食就仆街。
都唔知邊度搵隻500mA尿袋俾佢差電

我照用2.4a叉佢 唔知係咪咁 叉到佢閃紅燈
想買平價版,但睇落好似貴d買the dash好過
想買平價版,但睇落好似貴d買the dash好過

睇你目的係咩

如果the headphone 好似the dash 咁偏食就仆街。
都唔知邊度搵隻500mA尿袋俾佢差電

我照用2.4a叉佢 唔知係咪咁 叉到佢閃紅燈

點解我叉唔到

我個隻比原廠回收左喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞