(wireless)有無人用過BRAGI the dash?

382 回覆
4 Like 6 Dislike

Airpod 真係唔會諗
Beats 有隻用W1 不過好似仲未出

Dash update 左 2.0 明顯好咗好多,已design嚟講真係最似樣,還好我冇popop聲,不過earphone差電位有丁點接觸唔夠fit,經常有一隻唔小心冇差到電。

Airpod 真係唔會諗
Beats 有隻用W1 不過好似仲未出

Dash update 左 2.0 明顯好咗好多,已design嚟講真係最似樣,還好我冇popop聲,不過earphone差電位有丁點接觸唔夠fit,經常有一隻唔小心冇差到電。

但連apple watch就食哂屎 成日斷,跑步想聽watch入面既歌都唔得,可能要右手戴錶先掂
搞乜鬼DCFev 果邊咁多人放The dash 同 headphone

廢囉同airpod比

見唔到有人放headphone wor
接收能力咁差,連最基本都做唔好
訂多左隻the headphone 有冇人要?

係咪preolder價

係咪preolder價

$1000 ok?

係咪preolder價

$1000 ok?

好吸引,好過收咇屎
the headphone 岩岩收貨

發現有樣野好奇怪 佢個叉電盒個深度唔夠

用原裝耳膠 兩隻耳機一放落個盒就自動對岩位叉電

但轉左大粒少少跟機送既comply耳綿 就要左推右推先對得岩個位去差電

係咪preolder價

$1000 ok?

但轉左大粒少少跟機送既comply耳綿 就要左推右推先對得岩個位去差電

Don't expect too much
等左一年,第一日就買,開頭用左幾日電話都講唔到就已經放棄左唔用,up左2.2就叫(正常)返,講電話冇問題,touch都感應好左,連線改善左,變成可接受。
最好係佢有得更新個os, 軟件問題可以改善,好似係得the dash先有,希望佢越改越好
Btw有冇人試過用用下hang左左面隻dash

試過 係咪長do聲?
但發覺唔理一兩分鐘會正常返
粒comply耳棉邊度有得買

係咪preolder價

$1000 ok?

係咪要?

香港無
之前有巴打話搞團購 點知搞搞下無左聲氣

$1000 ok?

係咪要?
telegram add我 詳傾?:id:bakafunder

香港無
之前有巴打話搞團購 點知搞搞下無左聲氣

用原裝膠粒痛到hi
$1000 全新headphone 有冇人要?
自己都有用緊,坐巴士,地鐵都冇斷過,不過音量要較到最大聲先夠。
$1000 全新headphone 有冇人要?
自己都有用緊,坐巴士,地鐵都冇斷過,不過音量要較到最大聲先夠。

我我我 Telegram: HANGs

Don't expect too much

我都係.... 差電時要望住著白燈先安心
不過用comply 耳棉真係隔音好左同靚聲好多
the headphone用落係咪連線穩定?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞