(wireless)有無人用過BRAGI the dash?

382 回覆
4 Like 6 Dislike
左耳The Dash 右耳Airpod
個對比大到

齋左耳dash可以standalone ?

唔得,搵人戴右面搞掂
其實唔搵Airpod質素黎對比
Bragi 算唔錯
想入隻,但係驚入到地鐵就疾到聽唔到,同埋打電話要除左出黎先講到野!

搭地鐵我反而覺得好穩定未試過窒,喺街就一時時
用緊OS 2.2過馬路有燈位既地方都係疾得好犀利

Siri響街完全用唔到收唔到你講咩

唔知遲下update fix唔fix到

師兄放電話係邊? 其本上我唔拎起手就斷線

我出街電話一定放左邊褲袋

琴日屎忽痕試下放右邊 又真係會收得好d

我用iPhone 6 放右邊都死 ,師兄用咩source?
Bragi 算唔錯

佢算係做咗佢要做嘅嘢啦
Bragi 算唔錯

佢算係做咗佢要做嘅嘢啦

巴打起邊度試聽THE HEADPHONE嫁?
對野好多耳屎

拎去沖下水會唔會太串?

唔怕!我日日都會喺水喉沖乾淨
Bragi 算唔錯

佢算係做咗佢要做嘅嘢啦

巴打起邊度試聽THE HEADPHONE嫁?

冇啊個時候係英國啲人攞俾我
有無巴打the headphone 到貨?

好似delay左
放the dash香港行貨有保養用左3個月左右,$1500 有冇人要
放the dash香港行貨有保養用左3個月左右,$1500 有冇人要

DC發燒果邊好多都係The dash加錢換Airpod
你個價點賣

跌咗價啦Ching , 全新都係2-2.1k

咁賣$1000,有興趣留聯絡方法,帶到耳仔痛頂唔順

點聯絡你

點聯絡你

Telegram:We_Are_X
收到貨
收到貨

評測
收到貨

評測

差緊電
收到貨

The headphone ?
收到貨

收到貨

開箱文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞