(wireless)有無人用過BRAGI the dash?

382 回覆
4 Like 6 Dislike
尋日收到the headphone
想放 原價 有冇人有興趣
有既留個telegram俾我
利申:開都未開過 所以唔洗擔心 不過我用緊jabra elite sport冇咩問題先想賣
利申:開都未開過 所以唔洗擔心 不過我用緊jabra elite sport冇咩問題先想賣

唔是the dash
尋日終於收貨
真wireless黎講我覺得係意想不到好聲
接收應該好過the dash, 今朝由太古出門口去到屯門完全無斷過

唔是the dash
尋日終於收貨
接收應該好過the dash, 今朝由太古出門口去到屯門完全無斷過

呢隻新款?未見過

唔是the dash
尋日終於收貨

呢隻新款?未見過

唔係bragi 出
https://eratolife.com/pages/products
香港依家應該只有apollo7賣
Muse5 同rio3都係新出既
等dash 2

唔是the dash
尋日終於收貨

呢隻新款?未見過

用過係幾好,但一拍埋去Airpod ,完全唔同卡士

搞到放左

唔是the dash
尋日終於收貨

大唔大舊?純聽歌?有冇mic

搞到放左
可唔可以詳細講少少對比起airpod

唔是the dash
尋日終於收貨

呢隻新款?未見過

搞到放左

第一批都係呢兩日先ship 到炸喎,你有無認錯丫? 清,
定你講緊apollo7?

對比airpod 零隔音,佢幾方便都唔會考慮

唔是the dash
尋日終於收貨

大唔大舊?純聽歌?有冇mic

有mic 但依家有bug
講電話對家會聽到echo,
話會出bug fix
大細我接受到囉
要細買apollo7
真係好細粒

睇REVIEW 點先, EARPOD個型對我來講都鬆到仆街
加上無隔音,真係屌唔落
放Onkyo W800BT 有盒有單,買左唔夠一個月用左5次左右,因為想換對EarPods, 輕跌過一次右邊有少花, 放$1700

有意 telegram.me/Rapoo2017

今日終於收到貨,等足兩個月我屌佢

用後感plz

用後感plz

最想知連線質素點

用後感plz

最想知連線質素點

麻煩巴打出用後感
想知藍牙連線質素
音質(隔音,聽歌質素,通話質素,大細聲)
同戴起耳仔易唔易跌
同埋D實體鍵係唔係好難按
方便既試埋出街去多人地方如何

用後感plz

最想知連線質素點

麻煩巴打出用後感
想知藍牙連線質素
同戴起耳仔易唔易跌

藍芽好似幾穩定(屋企試,未出街試),無乜斷線,但一開始要晌叉盒pair咗戴上耳先左右有聲,否則得右耳
放左右褲袋分別不大

隔音ok,唔係好聽到其他人聲(唔係100%隔音)
聽歌質素似Sony $500-600啲入耳藍芽質素,矇矇地,中高音ok低音普通,聲始終Onkyo W800BT靚啲
試過睇蘋果動同Youtube,無明顯甩咀情況

我用跟機Comply耳綿,左右fing都無甩

制算易按

最想知連線質素點

麻煩巴打出用後感
想知藍牙連線質素
同戴起耳仔易唔易跌

藍芽好似幾穩定(屋企試,未出街試),無乜斷線,但一開始要晌叉盒pair咗戴上耳先左右有聲,否則得右耳
放左右褲袋分別不大

隔音ok,唔係好聽到其他人聲(唔係100%隔音)
聽歌質素似Sony $500-600啲入耳藍芽質素,矇矇地,中高音ok低音普通,聲始終Onkyo W800BT靚啲
試過睇蘋果動同Youtube,無明顯甩咀情況

我用跟機Comply耳綿,左右fing都無甩

制算易按

幾正咁wor
巴打有無earpod 覺得音質有咩分別

https://telegram.me/Lmknss
有興趣
搞乜鬼DCFev 果邊咁多人放The dash 同 headphone
搞乜鬼DCFev 果邊咁多人放The dash 同 headphone

Dash好似不嬲多人放
唔係個個都接受到d缺點
The headphone岩岩到貨已經多人放?

Dash好似不嬲多人放
唔係個個都接受到d缺點

出完Airpod,The Dash 個價跳水咁插,無價無市
Headphone 都唔少開盒99%新放,Telegram 高登都有

Dash好似不嬲多人放
唔係個個都接受到d缺點

出完Airpod,The Dash 個價跳水咁插,無價無市
Headphone 都唔少開盒99%新放,Telegram 高登都有

我都平放左The Dash,連線同通話質數都接受唔到,聽歌成日斷一斷,係街講電話人地成日聽唔到要好大聲先得

AirPods連線講電話好似都幾好,不過唔係入耳冇興趣
放棄左真無線買左B&O H5,除左多返條線所有野都好滿意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞