(wireless)有無人用過BRAGI the dash?

382 回覆
4 Like 6 Dislike
真無線其實未成熟, 始終都係第一代產物, 等得可等下一代先買, 不過用過真係用唔返有線藍芽. 要靚聲都係用返有線耳機啦

完全同意,iphone7 cut 左3.5 逼住用藍芽,大勢所趨逼住各廠都會响真無線發展,技術必定會更成熟

但我等唔切 玩過真係返唔到轉頭

我寧願用間中窒吓換取嗰種自由自在嘅感覺,當然下一代如果改善到干擾呢個問題,電量再大啲就更好
多謝咁多位用家巴打意見。
睇黎真係第一代有唔少連接問題。
個價又真係overprice 左..
多謝咁多位用家巴打意見。睇黎真係第一代有唔少連接問題。個價又真係overprice 左..

用緊艾瘋7,自然想用wireless
電腦節果陣留意到呢隻,好似幾好j
想配住Apple watch 黎用
想問下有無降躁功能,有既話拍唔拍得住bose
另外收外面人聲得唔得

雖然我唔係拎黎做運動,但係幾有興趣用
電腦節果陣留意到呢隻,好似幾好j想配住Apple watch 黎用想問下有無降躁功能,有既話拍唔拍得住bose另外收外面人聲得唔得雖然我唔係拎黎做運動,但係幾有興趣用

bose 降噪勁好多
但 bose 係另外做電子降噪
唔適合同佢比較
呢隻感覺同一般入耳式差唔多

收外面人聲方面
佢有個 transparency mode
開左就可以經外面隻 mic 收出面既聲音
都清晰既
The headphone 應該都係大伏

見dash 咁樣就係唔敢pre order The headphone
都係等多陣睇定啲先

btw, the headphone好似3號出貨, 邊度有開箱文睇

見dash 咁樣就係唔敢pre order The headphone
都係等多陣睇定啲先

btw, the headphone好似3號出貨, 邊度有開箱文睇

唔急嘅就等下啦,the headphone 我見佢做工好似麻麻,冇得更新嘅平價版dash,似係搶市佔,唔值得博

Btw bragi 係應該真係有心做嘅,更新得密,係班程式佬唔掂,又衰太急進,做壞左個頭,未有全面測試好就趕住出

都係等多陣睇定啲先

12號出貨呀
fb官方講咗

都係等多陣睇定啲先

12號出貨呀

fb官方講咗

the headphone 個 design 同 the dash 差幾皮
右耳果三粒制核突唔再講
個面仲要唔係反光, 勁膠
the dash 靚好多

The headphone 睇review話連線/音質都好過dash
The headphone 睇review話連線/音質都好過dash

-20 usd個時 買左

The Verve review 話 「they haven’t cut out once in any reasonable setting」,「no more switching pockets to made up for bad Bluetooth」, 「They sound even better than the Dash earbuds」,似乎幾得吓

The Verve review 話 「they haven’t cut out once in any reasonable setting」,「no more switching pockets to made up for bad Bluetooth」, 「They sound even better than the Dash earbuds」,似乎幾得吓

鱔稿

如果貨到我可以review 下
但我唔識聽d 乜撚"聲色" 乜撚音質
聽過幾千蚊的耳筒 同幾百蚊的唔覺有分別
comply出左for dash既耳棉 有無巴打有興趣
我係美國買多左盒返黎
comply出左for dash既耳棉 有無巴打有興趣
我係美國買多左盒返黎

有興趣,想問下幾錢,同依家pm唔到
http://www.e-zone.com.hk/channelnews.php?id=20516

Off topic

剛出,大家點睇

應該好過the dash

太大舊

http://www.e-zone.com.hk/channelnews.php?id=20516

Off topic

剛出,大家點睇

太大舊

個款差好遠 同the headphone 一樣咁核突

Off topic
剛出,大家點睇

真係要試試先知。
前後換過四次兩次舖頭換兩次代理換想知咩可以問我

聽電話質素好唔好,人地會唔會聽唔清楚?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞