[春夏]衣著討論區(11)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
Good on 成3-4百一件太貴
有冇買過Hanes? 知唔知質地如何?
見佢官網做緊特價幾抵屌
https://www.hanes.com/hanes-beefy-t-crewneck-short-sleeve-t-shirt.html
我無買過,不過見咁平,你可以買黎試下之後包膠
Velva Sheen
以前見人吹奏過買左兩件
覺得質地麻麻 件衫又透
洗兩三次起毛粒
當底衫著都可以既
你買邊款,佢有啲型號真係特登造成咁
貼下圖先

太撚熱濕
多一塊布都爆汗
More有無配搭既圖
wfh 之後無出過街
你想要咩既配搭圖?
我都係,都係買外賣個時出一出去。
不過無聊會照樣揀下衫唔想街坊look
我係返工坐office, 除左等巴士係戶外,基本上都係室內。覺得加一件Short sleeves shirt 係外面的確可行,前提係你等車要十分鐘內有車
巴士app幫到你
有冇人會著下NBA JERSEY
返工行去最近地鐵站要行10分鐘
着大西北等巴士冇試過準時
已經仆街
唯有就係返到工廠Office嘅時候加多一件係外面搭下
但係你話譬如落旺角行街。。。。除非行商場
你返工個part 我就唔評論個個人唔同,我Office 有同事會著雪褸。
不過行旺角的話,我諗街鋪都已經開行冷氣,如果你係平時淨係著外面一件Tee,其實入面加件長身背心做Layering 都得。
有買過打籃球著
有冇諗過點襯
呢個真,
如果你點到點都係有冷氣/行1,2分鐘街
著就冇乜問題
打籃球的話通常唔會襯,我唔係裝備派。
出街又有其他出街衫如果真係要我襯,一件AIRISM Tee 打底加條素色短綿褲,統一返做運動Look

出街咁樣都唔錯,不過我諗唔係個個接受到
以我接受程度其實還可以,其實都無咩人點理。
只係有部份人鐘意上網踩人,同埋朋友小圈子入面講下笑話你風格咁,又未到好誇張。
不過咁樣真係黑人著先昇華一個層次,可能係佢地創出黎既著法
咁樣著仲要幾舒服,鬆身運動褲
其實都好多台仔咁著,不過人地好多真係會著去打籃球
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞