[春夏]衣著討論區(11)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
但我lm左都唔見 唔知jm9
反而我覺得係留名個function 有小小bug
連登日常
依個post因為多左幾個專業post架巴絲入黎討論同比意見,個氛圍好啲啲
試下加入賣飛佛?
糕點巴、牛巴嗰啲
係 講著衫 啲人就一味講樣 講身材
鬼唔知咩靚仔著乜都型
但你著衫著得好睇襯返個人會加分嘛
有好多人放棄左衣著襯衫依啲,我覺得又無辦法。好多人只求舒服,所以就求其著,我理解。但自己唔Care 架野就要攻擊佢,要同化人,咁就有啲無理。
咁搞法仲邊有人敢貼圖,貼親都總有啲人衝出黎屌屌都算,俾啲意見都叫有啲幫助,一個柒字車埋去人張相度,都唔知做乜鳩。
其實喺連登貼親個人圖,大部分都會有好多負評
我諗正常上得來都唔係求溫暖
大家貼得個時應該都有心理準備
正如去澳牛都唔會預期佢有海底撈咁嘅服務
屌一回事,無意見鳩屌為乜
澳牛都叫有份炒蛋通粉丫,一入舖就屌你走咩
有啲人係想屌人/被人屌醒當睇唔到就算。
真心想討論架巴絲,一開頭可能就只係問意見,之後就慢慢會比返意見人
鳩屌個啲當睇唔到就算,又唔淨係得佢一個人。
知道呢位巴打想玩咩風格
平心而論
真心柒 無論係顏色配搭同埋衫褲cutting既選擇
個問題係 係咪真係有style同好睇丫ma
關貼唔貼圖咩事姐
如果貼圖但好睇都得架
人人係style icon唔洗同你討論啦,一定要好好睇先可以擺出黎咩唔通?都可以睇下有咩可以執有咩可以改善架。但下下一貼出黎就有人衝出黎屌人柒,咁仲點樣討論先?

呢個post,各位巴絲打程度、年紀都唔同,當你係個大學生,同一班初中高中一齊傾計,你洗唔洗下下屌人唔識野戇鳩鳩?做人唔撚係咁架嘛。
哈,咁巴打又點著呢?
其實幾好睇
D層次襯得好靚
Thank you, 不過我影相個時高炒,令到個比例好怪
其實換左件牛仔褸就得,不過出面落緊雪
share下我覺得著得幾好睇既snap

坦白講 柒咪柒囉 著衫自己中意就得
有時自己都會跌入一個陷阱
就係以為自己好撚型 點知係柒
有人出聲話你柒都好既
等自己知真係唔係你想像中咁型
就呢套黎講

小弟愚見最出事既位係褲既cutting 太slim啦

仲有件shirt既長度都可以留意下

外套唔洗講 炒哂車

明白忠言逆耳

另一位巴可能用字都係比較直接

但係比人評論下就起哂鋼

咁樣圍爐取暖有咩意思
同意你觀點,個個人喜好又唔同,自己中意就得。有人話柒,有人話唔錯,但依家又唔係著制服著比自己睇,又唔係求人認同。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞