講野點先為之flirt?

440 回覆
6 Like 5 Dislike

留意到佢對其他女仔唔會咁
同我先會打打鬧鬧同有身體接觸
但佢成日話我串佢好衰
有無機

嘩,仲要專一地淨係flirt你一個,好男仔呀呢d。唔使諗咁多,去馬啦,約佢睇戲,比佢撲倒吧。(唔知你中意嗰個第幾次,通常第一次埋門嗰腳會淆曬底,你要主動d)

加油加油~

不過我每次搵佢 佢都只喺覆我幾句
之後藍剔我嫁la
唔敢去

唔知你嗰case喎,但我覺得佢淨係flirt你一個,應該ok既。男人,generally, 中意吹水但唔中意不斷msg。又或者對你有安全感,放心藍剔你囉[touch_wood]正路唔會fdzone你既[/touch_wood]

同佢面對面喺好多計傾同有身體接觸,又會挨挨撞撞,但如果真喺對一個人有好感應該唔會幾次都出現藍剔,有待觀察。。。冇被friend zone好足夠ga la

Good luck

如果真喺對一個人有好感應該唔會幾次都出現藍剔
會,好煩呀要覆msg要諗話題。面對面同隔住嗰mon唔同呀嘛。好話唔好聽,如果我知食硬你既話我會放曬心藍剔你 ,因為一齊左之後,我都會藍剔你

可以咁嘅咩,面對面我感覺佢對我有好感,同對其他人有分別,只喺有陣時想同佢私下多啲聯絡傾多啲計,點知就比人藍剔,無從入手

男人係咁
咁咪唔好msg佢約佢出黎囉

作為男人 真心唔鍾意用msg
如果一個女仔(A)經常串你成日溝女,仲係咁叫你溝你個女仔Fd (B) 算係點?

女a同女b係fd?

女a 女b 兩個唔識,但係知道對方存在…

而家想追女a
女a 之前初識一個月內左右,試過用原子筆畫個心喺我手背,仲話愛的烙印,嗰時我O晒嘴 ,佢即刻加句"係你女朋友對你嘅愛的烙印,唔係我"

女b 只係好朋友

都係判斷唔到 都試過見人做女a既行為但佢唔係flirt緊人,佢只係on9

係咁㗎咩

真係見過d咁既人
佢係成日比人以為佢係周圍flirt人嗰啲,其實佢只係on9
所以無從判斷,大部分人都會覺得係flirt緊,但唔知點解我覺得條女可能係on9,直覺掛。

之後藍剔我嫁la
唔敢去

唔知你嗰case喎,但我覺得佢淨係flirt你一個,應該ok既。男人,generally, 中意吹水但唔中意不斷msg。又或者對你有安全感,放心藍剔你囉[touch_wood]正路唔會fdzone你既[/touch_wood]

同佢面對面喺好多計傾同有身體接觸,又會挨挨撞撞,但如果真喺對一個人有好感應該唔會幾次都出現藍剔,有待觀察。。。冇被friend zone好足夠ga la

Good luck

會,好煩呀要覆msg要諗話題。面對面同隔住嗰mon唔同呀嘛。好話唔好聽,如果我知食硬你既話我會放曬心藍剔你 ,因為一齊左之後,我都會藍剔你

可以咁嘅咩,面對面我感覺佢對我有好感,同對其他人有分別,只喺有陣時想同佢私下多啲聯絡傾多啲計,點知就比人藍剔,無從入手

男人係咁

唔同人唔同既咁又,唔通佢狂同我msg佢就係中意我喇咩

之後藍剔我嫁la
唔敢去

Good luck

男人係咁

因為msg冇真實感?如果有好感又唔msg我,我真喺無自信
我想問 如果個男同我有以下對話

話說我同佢有日傾傾下whatsapp

我:我同A(我既一個frd)想瘋狂去旅行,有咩工介紹?

過左9個字

佢:做我女朋友

乜emojj都冇 佢咁樣講 巴絲們點睇

識咗幾耐
你對佢有冇好感,或者中意

十一月識既 二月先開始熟 大多佢主動whatsapp我既

咁你有冇動心
冇emoji唔似講笑

真係似認真?其實佢識a 不過一點都唔熟
冇啊 個陣覺得佢係玩玩下
之後 我咪應返佢話 係就快 唔好等下個禮拜
如果一個女仔(A)經常串你成日溝女,仲係咁叫你溝你個女仔Fd (B) 算係點?

女a同女b係fd?

而家想追女a
女a 之前初識一個月內左右,試過用原子筆畫個心喺我手背,仲話愛的烙印,嗰時我O晒嘴 ,佢即刻加句"係你女朋友對你嘅愛的烙印,唔係我"

女b 只係好朋友

都係判斷唔到 都試過見人做女a既行為但佢唔係flirt緊人,佢只係on9

係咁㗎咩

真係見過d咁既人
所以無從判斷,大部分人都會覺得係flirt緊,但唔知點解我覺得條女可能係on9,直覺掛。

如果係咁 所有行為都冇得話係Flirt
未試過flirt人 or 比人flirt

幾歲?

2頭

唔好喊啦 以後就會有嫁喇 最多我包底

而家咪比人flirt左囉
識個人講野天生曖昧,佢講咩我都覺得佢flirt緊
可唔可以借個西黎屌幾下

例如?
send張假鳩相比條女睇
我想問 如果個男同我有以下對話

話說我同佢有日傾傾下whatsapp

我:我同A(我既一個frd)想瘋狂去旅行,有咩工介紹?

過左9個字

佢:做我女朋友

乜emojj都冇 佢咁樣講 巴絲們點睇

識咗幾耐
你對佢有冇好感,或者中意

十一月識既 二月先開始熟 大多佢主動whatsapp我既

咁你有冇動心
冇emoji唔似講笑

真係似認真?其實佢識a 不過一點都唔熟
冇啊 個陣覺得佢係玩玩下
之後 我咪應返佢話 係就快 唔好等下個禮拜

佢點覆
有冇嚇窒人哋
未試過flirt人 or 比人flirt

幾歲?

2頭

唔好喊啦 以後就會有嫁喇 最多我包底

而家咪比人flirt左囉

男人:你想點咪點囉
我陪你啦
傻豬黎既🐽
唔好唔開心、錫番好冇?

女人:衰人
唔理你呀傻佬
我好想睇個場戲但冇人陪我☹️
我想咬你

叫我?

😂😂😂😂我覺得係佢好想😘😘你,但唔夠膽flirt 9你,驚你嬲左佢。既然你想比佢flirt既就😘😘番佢,然後再自膠話㩒錯制。咁你同佢都落到台,關係更進一步😏

痴線而家好似教人溝仔咁😂😂

佢好似真係唔小心打錯左

女a同女b係fd?

而家想追女a

女b 只係好朋友

係咁㗎咩

真係見過d咁既人

如果係咁 所有行為都冇得話係Flirt

你好似有d道理
我都唔知點解
Gut feeling
lm學野
男:傻妹,錫返好冇?
我好掛住個傻妹啊,你知唔知個傻妹有冇 掛住我啊?

曾經聽呢啲說話聽到沉晒船,點知原來佢有女朋友 即刻斬纜雖然喊咗好耐

聽完個心都乸一乸

我打完出嚟都嗱一嗱
佢仲要同我講:sorry啊啱先要陪女朋友去睇醫生唔方便回你,我掛住你啊寶寶
我hea回佢佢又問:傻寶寶做乜咁冷淡
你想我點啊?究竟你埋我身令我沉晒船先俾我知原來你有女朋友係咩居心

垃圾厹想呃蝦條亂鳩咁flirt人

垃圾嚟架喎

仲要係咁關心我,佢痴線架
好彩依家有個好愛我嘅男友,冇乜點flirt點追就一齊咗

有冇詳情
你再唔返學就打死你😾
話佢肥妹就話咬死你 呢啲算唔算

Sure
狗公死全家
俾個女仔話flirty
我話:淨係對住你先係咁
做人唔好咁多幻想
俾個女仔話flirty
我話:淨係對住你先係咁

講真 就算真係對住一個女仔先係咁人地都好難信 句野好狗公tone
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞