講野點先為之flirt?

440 回覆
6 Like 5 Dislike
講就無,以前返學,暗戀一個男仔,好少傾計,係學期尾先有玩少少,有次佢試我驚唔驚痕,攞手唧我頸 仲有次,我戴con,佢無直接問我有無戴con,係到同我好近咁對視,我已經怕羞到遮緊塊面 然後問我:你無戴con啊?小小接觸,我已經沉曬船
最後畢業先知佢有女朋友,唉,毒撚又唔收集好啲情報先去暗戀
其實直接問我有無戴味得,係都要搞咁多野令我毒撚諗咁多野 可能佢係天然牛郎,flirt左人都唔知,定我毒撚諗太多

依啲不經意嘅行為真係好易令人誤會

唉,無拍過拖就係咁容易沉船 唔好咁樣玩我地啊
講就無,以前返學,暗戀一個男仔,好少傾計,係學期尾先有玩少少,有次佢試我驚唔驚痕,攞手唧我頸 仲有次,我戴con,佢無直接問我有無戴con,係到同我好近咁對視,我已經怕羞到遮緊塊面 然後問我:你無戴con啊?小小接觸,我已經沉曬船
最後畢業先知佢有女朋友,唉,毒撚又唔收集好啲情報先去暗戀
其實直接問我有無戴味得,係都要搞咁多野令我毒撚諗咁多野 可能佢係天然牛郎,flirt左人都唔知,定我毒撚諗太多

依啲不經意嘅行為真係好易令人誤會

唉,無拍過拖就係咁容易沉船 唔好咁樣玩我地啊

其實拍過都會沈
男仔話一個唔靚嘅女仔靚係咩心態

今晚想食咩?
食你
lm
我個女仔frd:
個男仔:

:嘩乜你有183cm牙
:ok啦
:我平時最中意183啲人

我:

好彩今日係假期啫

你點知 有時一齊咗都唔知另一半有同人flirt,你普通朋友咁肯定佢無?

唔知點講好,但睇得出佢一定唔會亂flirt人,呢樣我敢肯定既

傻妹一日未睇佢電話一日都唔好話肯定

如果第日有機會同佢出去既話我望下 不過我snapchat依加同佢有黃色心心💛

聽講冇咗心心就知佢同其他人snap密咗

係呀 心心💛好似係互相no1 sd得多 耐啲個心心好似仲會變色
所以我確信依加佢同我snapchat得最多

你點知 有時一齊咗都唔知另一半有同人flirt,你普通朋友咁肯定佢無?

唔知點講好,但睇得出佢一定唔會亂flirt人,呢樣我敢肯定既

如果第日有機會同佢出去既話我望下 不過我snapchat依加同佢有黃色心心💛

係呀 心心💛好似係互相no1 sd得多 耐啲個心心好似仲會變色

如果同個女仔一齊去穿耳,我同佢講買一對每人穿一隻,而佢又肯,咁算係咩
如果同個女仔一齊去穿耳,我同佢講買一對每人穿一隻,而佢又肯,咁算係咩

係咪因為平d

係咪因為平d

係咪因為平d

一定係

女仔有冇得好唔直接咁約到睇戲
姐係唔「你一唔一齊睇?」之類但都可以約得成

「呢度係好似好好睇喎,你睇左未?你知唔知講咩架?」
(引佢講?我都唔係好知
今晚扑野夜唔夜?

「呢度係好似好好睇喎,你睇左未?你知唔知講咩架?」
(引佢講?我都唔係好知

我地依加講緊一念無明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞