講野點先為之flirt?

440 回覆
6 Like 5 Dislike
做緊咩?
淨係對你先咁好
訓教未?

我覺得做緊咩同訓覺未都要睇埋後面講咩 可以係搵你幫佢做嘢

得追我既人先會問我訓教未

你訓教未

你點知 有時一齊咗都唔知另一半有同人flirt,你普通朋友咁肯定佢無?

唔知點講好,但睇得出佢一定唔會亂flirt人,呢樣我敢肯定既

傻妹一日未睇佢電話一日都唔好話肯定

如果第日有機會同佢出去既話我望下 不過我snapchat依加同佢有黃色心心💛

聽講冇咗心心就知佢同其他人snap密咗

係呀 心心💛好似係互相no1 sd得 耐啲個心心好似仲會變色
所以我確信依加佢同我snapchat得最多

Snapchat 傾真係有意思咩 我依加同佢紅色心心 但感覺都好似冇咩特別

你點知 有時一齊咗都唔知另一半有同人flirt,你普通朋友咁肯定佢無?

唔知點講好,但睇得出佢一定唔會亂flirt人,呢樣我敢肯定既

如果第日有機會同佢出去既話我望下 不過我snapchat依加同佢有黃色心心💛

係呀 心心💛好似係互相no1 sd得 耐啲個心心好似仲會變色

Snapchat 傾真係有意思咩 我依加同佢紅色心心 但感覺都好似冇咩特別

係冇咩 但始於都係感覺自己特別啲

佢會特登save低某啲說話 有次我話 等等下等到訓著咗(夜晚等佢覆) 其實咁做有冇咩意思

佢會特登save低某啲說話 有次我話 等等下等到訓著咗(夜晚等佢覆) 其實咁做有冇咩意思

佢都係甘 有啲佢會特別save 其實應該有意思

我全部都save 慣左

我全部都save 慣左

一開始有 去到後尾淨係save特別
打比個男仔問公事, 平時打過去正常第一句會嗌對方個名既, 但最近一次打去佢無啦啦話叫我唔洗嗌佢個名, 因為佢個電話無人會PICK一定係佢聽, 佢咁樣姐係咩意思? 之後佢又會話我叫佢做既野會係優先處理...

P.S. 我對佢係有少少好感。
打比個男仔問公事, 平時打過去正常第一句會嗌對方個名既, 但最近一次打去佢無啦啦話叫我唔洗嗌佢個名, 因為佢個電話無人會PICK一定係佢聽, 佢咁樣姐係咩意思? 之後佢又會話我叫佢做既野會係優先處理...

P.S. 我對佢係有少少好感。

你係咪諗太多
ff 同 flirt真係一線之差
好多人以為互flirt緊
其實都只ff一堆
傻瓜
得你明白我
我想咬你
得意=on9仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞