講野點先為之flirt?

440 回覆
6 Like 5 Dislike
男:傻妹,錫返好冇?
我好掛住個傻妹啊,你知唔知個傻妹有冇 掛住我啊?

曾經聽呢啲說話聽到沉晒船,點知原來佢有女朋友 即刻斬纜雖然喊咗好耐
如果一個女仔(A)經常串你成日溝女,仲係咁叫你溝你個女仔Fd (B) 算係點?

女a同女b係fd?

女a 女b 兩個唔識,但係知道對方存在…

而家想追女a
女a 之前初識一個月內左右,試過用原子筆畫個心喺我手背,仲話愛的烙印,嗰時我O晒嘴 ,佢即刻加句"係你女朋友對你嘅愛的烙印,唔係我"

女b 只係好朋友
我想問 如果個男同我有以下對話

話說我同佢有日傾傾下whatsapp

我:我同A(我既一個frd)想瘋狂去旅行,有咩工介紹?

過左9個字

佢:做我女朋友

乜emojj都冇 佢咁樣講 巴絲們點睇

太進階
有無入門版
例如打打鬧鬧 挨埋d 碰下手咁算唔算

打打鬧鬧 挨埋d 碰下手咁算唔算

你可以assume 所有男仔都alert自己對女仔既身體接觸,想更進一步。無論想flirt你又好,想玩你都好,亦係一個自己同你夠fd可以攬頭攬頸既表示

留意到佢對其他女仔唔會咁
同我先會打打鬧鬧同有身體接觸
但佢成日話我串佢好衰
有無機

嘩,仲要專一地淨係flirt你一個,好男仔呀呢d。唔使諗咁多,去馬啦,約佢睇戲,比佢撲倒吧。(唔知你中意嗰個第幾次,通常第一次埋門嗰腳會淆曬底,你要主動d)

加油加油~

不過我每次搵佢 佢都只喺覆我幾句
之後藍剔我嫁la
唔敢去

唔知你嗰case喎,但我覺得佢淨係flirt你一個,應該ok既。男人,generally, 中意吹水但唔中意不斷msg。又或者對你有安全感,放心藍剔你囉[touch_wood]正路唔會fdzone你既[/touch_wood]

同佢面對面喺好多計傾同有身體接觸,又會挨挨撞撞,但如果真喺對一個人有好感應該唔會幾次都出現藍剔,有待觀察。。。冇被friend zone好足夠ga la

Good luck

如果真喺對一個人有好感應該唔會幾次都出現藍剔
會,好煩呀要覆msg要諗話題。面對面同隔住嗰mon唔同呀嘛。好話唔好聽,如果我知食硬你既話我會放曬心藍剔你 ,因為一齊左之後,我都會藍剔你
如果一個女仔(A)經常串你成日溝女,仲係咁叫你溝你個女仔Fd (B) 算係點?

女a同女b係fd?

而家想追女a
女a 之前初識一個月內左右,試過用原子筆畫個心喺我手背,仲話愛的烙印,嗰時我O晒嘴 ,佢即刻加句"係你女朋友對你嘅愛的烙印,唔係我"

女b 只係好朋友

咁你就應該話你對女b冇野喇,女a係試你又好點都好,講清楚好d,講清楚都方便你之後繼續flirt女a

過左9個字

識咗幾耐
你對佢有冇好感,或者中意

曾經聽呢啲說話聽到沉晒船,點知原來佢有女朋友 即刻斬纜雖然喊咗好耐

聽完個心都乸一乸
好想屌你老母

你呢個係flirt緊人地老母

女a同女b係fd?

而家想追女a

女b 只係好朋友

咁你就應該話你對女b冇野喇,女a係試你又好點都好,講清楚好d,講清楚都方便你之後繼續flirt女a

其實有同女a 講過,我同女b 只會係朋友

女a同女b係fd?

而家想追女a

女b 只係好朋友

都係判斷唔到 都試過見人做女a既行為但佢唔係flirt緊人,佢只係on9

過左9個字

識咗幾耐

十一月識既 二月先開始熟 大多佢主動whatsapp我既

打打鬧鬧 挨埋d 碰下手咁算唔算

你可以assume 所有男仔都alert自己對女仔既身體接觸,想更進一步。無論想flirt你又好,想玩你都好,亦係一個自己同你夠fd可以攬頭攬頸既表示

但佢成日話我串佢好衰
有無機

嘩,仲要專一地淨係flirt你一個,好男仔呀呢d。唔使諗咁多,去馬啦,約佢睇戲,比佢撲倒吧。(唔知你中意嗰個第幾次,通常第一次埋門嗰腳會淆曬底,你要主動d)

加油加油~

之後藍剔我嫁la
唔敢去

唔知你嗰case喎,但我覺得佢淨係flirt你一個,應該ok既。男人,generally, 中意吹水但唔中意不斷msg。又或者對你有安全感,放心藍剔你囉[touch_wood]正路唔會fdzone你既[/touch_wood]

同佢面對面喺好多計傾同有身體接觸,又會挨挨撞撞,但如果真喺對一個人有好感應該唔會幾次都出現藍剔,有待觀察。。。冇被friend zone好足夠ga la

Good luck

會,好煩呀要覆msg要諗話題。面對面同隔住嗰mon唔同呀嘛。好話唔好聽,如果我知食硬你既話我會放曬心藍剔你 ,因為一齊左之後,我都會藍剔你

可以咁嘅咩,面對面我感覺佢對我有好感,同對其他人有分別,只喺有陣時想同佢私下多啲聯絡傾多啲計,點知就比人藍剔,無從入手

但佢成日話我串佢好衰
有無機

加油加油~

之後藍剔我嫁la
唔敢去

Good luck

可以咁嘅咩,面對面我感覺佢對我有好感,同對其他人有分別,只喺有陣時想同佢私下多啲聯絡傾多啲計,點知就比人藍剔,無從入手

男人係咁
咁咪唔好msg佢約佢出黎囉

聽完個心都乸一乸

我打完出嚟都嗱一嗱
佢仲要同我講:sorry啊啱先要陪女朋友去睇醫生唔方便回你,我掛住你啊寶寶
我hea回佢佢又問:傻寶寶做乜咁冷淡
你想我點啊?究竟你埋我身令我沉晒船先俾我知原來你有女朋友係咩居心

過左9個字

識咗幾耐

咁你有冇動心
冇emoji唔似講笑

過左9個字

識咗幾耐

有d on9仔漁翁撒網feel,是但flirt人咁
語帶輕挑
條如明明問得唔得閒見面會打:你有冇胸食飯
會講過界説話,例如成日讚大波同問有冇搞過野

講真呢啲野係好容易feel 到
只係當局者迷唔想面對或者會enjoy 呢種感覺

利申女朋友俾隻狗公死纏爛打左好耐
死都唔肯認佢flirty,因為條狗公有女
最近我頂唔撚順要佢斬纜佢先肯斬

係度順便祝願天下所有狗公死全家

如果女仔覺得太過火
狗公:吓 , 講笑之嘛 , 同其他女仔fd都會講
你接受唔到我以後唔同你玩囉

聽完個心都乸一乸

我打完出嚟都嗱一嗱
佢仲要同我講:sorry啊啱先要陪女朋友去睇醫生唔方便回你,我掛住你啊寶寶
你想我點啊?究竟你埋我身令我沉晒船先俾我知原來你有女朋友係咩居心

垃圾厹想呃蝦條亂鳩咁flirt人

過左9個字

識咗幾耐

咁你有冇動心
冇emoji唔似講笑

佢應該係中意你
語帶輕挑
條如明明問得唔得閒見面會打:你有冇胸食飯
會講過界説話,例如成日讚大波同問有冇搞過野

講真呢啲野係好容易feel 到
只係當局者迷唔想面對或者會enjoy 呢種感覺

利申女朋友俾隻狗公死纏爛打左好耐
死都唔肯認佢flirty,因為條狗公有女
最近我頂唔撚順要佢斬纜佢先肯斬

係度順便祝願天下所有狗公死全家

如果女仔覺得太過火
狗公:吓 , 講笑之嘛 , 同其他女仔fd都會講
你接受唔到我以後唔同你玩囉

你估我好撚想同你玩

聽完個心都乸一乸

我打完出嚟都嗱一嗱

垃圾嚟架喎

聽完個心都乸一乸

我打完出嚟都嗱一嗱

係做仆街既成功感
令你知我有女朋友你都對我死心塌地呀臭雞
你睇下你幾賤

仆街係咁架,玩下炸嘛,乜你當真呀

咁或者佢真係想見你呢

正常男仔一般係咪唔會講依d說話

咁肉麻就算對住女朋友都未必成日會講啦

我分唔清對方係講笑定心入面真係想見

咁佢係咪對個個女仔都咁講呀?

唔知呀 應該無掛 唔想比假希望自己

佢下次再flirt 你,你借d椅問下佢:你係咪對個個女仔都咁講野架
睇下佢乜野反應

同條女未一齊果陣成日講d 9野哄佢笑
佢都問過d咁既問題

女a同女b係fd?

而家想追女a

女b 只係好朋友

都係判斷唔到 都試過見人做女a既行為但佢唔係flirt緊人,佢只係on9

係咁㗎咩

聽完個心都乸一乸

我打完出嚟都嗱一嗱

垃圾嚟架喎

仲要係咁關心我,佢痴線架
好彩依家有個好愛我嘅男友,冇乜點flirt點追就一齊咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞