講野點先為之flirt?

440 回覆
6 Like 5 Dislike
你再唔返學就打死你😾
話佢肥妹就話咬死你 呢啲算唔算
如果你係青頭既話,可以傾到扯旗既說話就係flirt
如果佢話 想見你呀嘛
點睇

咁或者佢真係想見你呢

正常男仔一般係咪唔會講依d說話

咁肉麻就算對住女朋友都未必成日會講啦

咁男仔通常講啲咩

如果係對個女仔有意思既,除非係毒撚,如果唔係幾肉麻既說話都講得出
如果對個女仔無興趣,說話上點都有條底線,player 另計
如果佢話 想見你呀嘛
點睇

咁或者佢真係想見你呢

正常男仔一般係咪唔會講依d說話

咁肉麻就算對住女朋友都未必成日會講啦

咁男仔通常講啲咩

如果係對個女仔有意思既,除非係毒撚,如果唔係幾肉麻既說話都講得出
如果對個女仔無興趣,說話上點都有條底線,player 另計

有道理
而且我地唔係好熟既朋友
男仔應該對無興趣既人講依d咁奇怪掛
未試過flirt人 or 比人flirt

幾歲?
唔知算唔算畀人Flirt 過
或者算唔算Flirt 過人
有無人可以分享下例子
你個名同我好似~

幾歲?

2頭
你個名同我好似~

你再唔返學就打死你😾
話佢肥妹就話咬死你 呢啲算唔算

幾歲?

2頭

唔好喊啦 以後就會有嫁喇 最多我包底
傻瓜
傻妹
我買左件好性感嘅泳衣阿
傻瓜
傻妹

咁樣flirt咩
女人覺得係咪係囉
Man:Hi/Hello/Hey/(微笑)
Woman: I HAVE A BOYFRIEND!!!!!
如果我話某樣野得意 eg 狗狗
佢: 你都好得意
咁係唔係flirt 定我諗多左
留名

又或者我snapchat張相係用個樣衰filter話嚇死佢
佢:你咁得意嚇我唔到嘅
即係點 媽呀好亂呀 我又唔知係咪對佢有好感

佢係講笑定認真我唔知,但我覺得係flirt
已經撩起左你啦?

幾歲?

2頭

唔好喊啦 以後就會有嫁喇 最多我包底

以後... 我都想知個一日係邊日
你個名同我好似~

朋友真人真事 :

: 小姐,你叫咩名?
: 我叫lego
: 咁你咪好鐘意比人砌?
: 耶好衰架 人地鐘意用黎草咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞