講野點先為之flirt?

440 回覆
6 Like 5 Dislike

咁樣係咩意思

鏡頭唔夠位影

笑左

咁樣係咩意思

鏡頭唔夠位影

笑左

鏡頭夠位影架
男:你以後有啲咩都一定要同我講
唔準自己唔開心

甘樣叫唔叫filrt我先

打錯 Flirt先岩
未打曬就禁錯

ps條仔係甘話當我朋友
但我同佢每日都講好同大家講good moring 同gd night 甘我有冇機

甘你老母
btw 係flirt
我以前ex都有咁同我講過
但逝去感情如何留得住

唉 抵我英文唔合格 喊出黎
我同佢乜都唔係 只係朋友sosad
琴日佢勁夜都未講 我以為佢訓左啦
點知佢打黎 仲同我講 我都未同你講gdnight點會訓啊

真係心動啊頂

絲打去馬啦
肯撚定你得

我成日覺得係咁話當你朋友既話 係擺到明想fdzone你

我都覺lor 佢話唔想甘快開始 因為我識佢個陣 佢岩岩同女朋友分左手 佢話好驚會hurt到我
我真心覺得做fd冇問題 但你咪下下同我講呢啲之後又fd zone我啊大佬

呢層我都覺⋯⋯明明冇意思唔係想同我一齊既就唔好做咁多野令我誤會啦

聽完佢個句 你唔會鐘意我掛 真心我好hurt lor
屌 鐘意都扮冇嘢啦
不過後尾我同佢講過呢樣嘢 佢就冇再成日fd zone我

最煩就喺依種,攪唔清佢到底喺當我普通朋友定好感,心都亂埋,但真人又好熱情,感覺上有好多幻想空間啊 男人好難捉摸

唉 重點係其實我唔知佢依家咩status

有女既話應該唔會同你💛掛

snapchat同我💛 但係whatsapp又唔搵
做女人真係煩 成日亂諗野

係!!!!!! 我同佢都係甘
又唔覆wtsapp 但sc係 ❤ 出到黎or傾電話又熱情mode on 煩到爆 我真係唔知佢當我乜

你會唔會主動whatsapp翻佢帶翻起個頭
我依家忍緊手

一時時啦 睇下有冇乜特別 始終唔想下下係我搵佢 忍住啊絲打

我都係咁話 我係重要既佢就點都會搵啦係咪先
忍手啊忍手

頂 我忍唔住講左句good night啦 本來諗住扮嬲唔同佢講 但又好似巴打話齋 佢去camp覆唔到 唔通我咬佢咩

有女既話應該唔會同你💛掛

又唔覆wtsapp 但sc係 ❤ 出到黎or傾電話又熱情mode on 煩到爆 我真係唔知佢當我乜

我依家忍緊手

忍手啊忍手

頂 我忍唔住講左句good night啦 本來諗住扮嬲唔同佢講 但又好似巴打話齋 佢去camp覆唔到 唔通我咬佢咩

幾時出camp啊 到時唔洗心掛掛
睇呢個po睇到好灰

我依家忍緊手

忍手啊忍手

我同佢係💕 但無咩whatsapp過

我依家忍緊手

忍手啊忍手

Fdzone喇喎💕左都未一齊
男:訓啦 再唔訓就無得高
女:即刻去訓
男:唔好訓住
女:點解
男:我鍾意你矮d夠可愛
女:但係我唔鍾意我矮
男:我超鍾意
女:矮你就鍾意?
男:淨係鍾意你囉咁
起身見到句早晨 真係會好開心

但最慘係當習慣左既時候 對方突然消失
講就無,以前返學,暗戀一個男仔,好少傾計,係學期尾先有玩少少,有次佢試我驚唔驚痕,攞手唧我頸 仲有次,我戴con,佢無直接問我有無戴con,係到同我好近咁對視,我已經怕羞到遮緊塊面 然後問我:你無戴con啊?小小接觸,我已經沉曬船
最後畢業先知佢有女朋友,唉,毒撚又唔收集好啲情報先去暗戀
其實直接問我有無戴味得,係都要搞咁多野令我毒撚諗咁多野 可能佢係天然牛郎,flirt左人都唔知,定我毒撚諗太多

依啲不經意嘅行為真係好易令人誤會

唉,無拍過拖就係咁容易沉船 唔好咁樣玩我地啊

啱啊,人地對我好少少就會動情

唉,我地係味太廢
講就無,以前返學,暗戀一個男仔,好少傾計,係學期尾先有玩少少,有次佢試我驚唔驚痕,攞手唧我頸 仲有次,我戴con,佢無直接問我有無戴con,係到同我好近咁對視,我已經怕羞到遮緊塊面 然後問我:你無戴con啊?小小接觸,我已經沉曬船
其實直接問我有無戴味得,係都要搞咁多野令我毒撚諗咁多野 可能佢係天然牛郎,flirt左人都唔知,定我毒撚諗太多

唉,我地係味太廢

唉,我地係味太廢

我覺得我自己係零 因為我甚麼都沒有

我依家忍緊手

忍手啊忍手

頂佢 唔再掛啦 條友斷左我火 又冇同我講gd night 雖然我明去camp係難覆 但真心sad左
起身見到句早晨 真係會好開心

但最慘係當習慣左既時候 對方突然消失

最後個句 睇到都感到悲涼

唉,我地係味太廢

我覺得我自己係零 因為我甚麼都沒有

直情垃圾啦 人地對自己好少少就動情 我是垃圾 唉
點解我同你呢排講嘅野
會多過我地識左一年黎 甚至係(共同圈子)裡面加埋咁多人同我講過嘅野
我同你講嘅野 甚至連好朋友 屋企人都唔知

算唔算?他鄉遇故知?

忍手啊忍手

頂佢 唔再掛啦 條友斷左我火 又冇同我講gd night 雖然我明去camp係難覆 但真心sad左

本身200幾日?
LM
有冇大神教路單獨出街點樣盡量避免fdzone左
做緊咩?
淨係對你先咁好
訓教未?

我覺得做緊咩同訓覺未都要睇埋後面講咩 可以係搵你幫佢做嘢
你對我好重要
我想做你心目中最重要嗰個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞