講野點先為之flirt?

440 回覆
6 Like 5 Dislike
早晨
早抖
訓醒搵我
衰人
憎死你
有冇掛住我

有冇掛住我呢句真係好難先問得出口

佢去左旅行講得
早晨
早抖
訓醒搵我
衰人
憎死你
有冇掛住我

有冇掛住我呢句真係好難先問得出口

佢去左旅行講得

我有一日全日冇搵佢 跟住返黎就問左佢呢句
男:我黎接你放工,唔好走(大佢)
女:咪講笑喇(隔左陣)我收8點
呢排做義工識左個女仔 feel到有d野但唔肯定 前日走果時佢話“希望下次都會見到你啦” 算唔算?

可能係掛,簡單一兩句有時好難判斷。佢淨係對一個人講?
我今朝做左一個鐘起身,因為我想d起身掛住你
「唔該借借」
次次講完D女都會臉紅
深夜
男: 得唔得閒呀
女: 做咩呀
男: 想同你講下嘢

諗咗陣 應該要睇本身關係點
可能只係瞓唔着又見你未瞓想r水吹
同你二字又好有flirt味

btw深夜時分仲有人肯陪自己傾計真係好幸福

老土得嚟仲有啲厹tone喎巴打

我會唔會有style啲,講英文,d字又顯淺易明

會唔會有style啲,講英文,d字又顯淺易明
靚仔既講早晨都係flirt
唔靚仔既講我愛你都俾人當痴漢

同佢面對面喺好多計傾同有身體接觸,又會挨挨撞撞,但如果真喺對一個人有好感應該唔會幾次都出現藍剔,有待觀察。。。冇被friend zone好足夠ga la

Good luck

如果真喺對一個人有好感應該唔會幾次都出現藍剔
會,好煩呀要覆msg要諗話題。面對面同隔住嗰mon唔同呀嘛。好話唔好聽,如果我知食硬你既話我會放曬心藍剔你 ,因為一齊左之後,我都會藍剔你

可以咁嘅咩,面對面我感覺佢對我有好感,同對其他人有分別,只喺有陣時想同佢私下多啲聯絡傾多啲計,點知就比人藍剔,無從入手

男人係咁
咁咪唔好msg佢約佢出黎囉

作為男人 真心唔鍾意用msg

因為msg冇真實感?如果有好感又唔msg我,我真喺無自信

我都係咁啊 唔msg我/藍剔我真係會令我覺得佢只係當我普通朋友 搞到我都唔想做主動嗰個

最煩就喺依種,攪唔清佢到底喺當我普通朋友定好感,心都亂埋,但真人又好熱情,感覺上有好多幻想空間啊 男人好難捉摸
如果我話某樣野得意 eg 狗狗
佢: 你都好得意
咁係唔係flirt 定我諗多左

睇你個名就知咩人flirt你

😂😂😂😂我覺得係佢好想😘😘你,但唔夠膽flirt 9你,驚你嬲左佢。既然你想比佢flirt既就😘😘番佢,然後再自膠話㩒錯制。咁你同佢都落到台,關係更進一步😏

痴線而家好似教人溝仔咁😂😂

佢好似真係唔小心打錯左

okay he wins. 咁樣都打得錯

Emoji除咗本來既排序仲有個frequently used既排序,如果佢本身常用呢2個emoji所以咁錯咗唔出奇。不過佢常用😘呢個啦喎 你懂的
「唔該借借」
次次講完D女都會臉紅

你入咗女廁
男:想屌你隻閪
女:想畀你抽插兼內射

😂😂😂😂我覺得係佢好想😘😘你,但唔夠膽flirt 9你,驚你嬲左佢。既然你想比佢flirt既就😘😘番佢,然後再自膠話㩒錯制。咁你同佢都落到台,關係更進一步😏

痴線而家好似教人溝仔咁😂😂

佢好似真係唔小心打錯左

okay he wins. 咁樣都打得錯

Emoji除咗本來既排序仲有個frequently used既排序,如果佢本身常用呢2個emoji所以咁錯咗唔出奇。不過佢常用😘呢個啦喎 你懂的

我個女仔frd:
個男仔:

:嘩乜你有183cm牙
:ok啦
:我平時最中意183啲人

我:
啱啱沖完涼

沖涼都算

加張自拍

咁就....
係雞

留名學野
我個女仔frd:
個男仔:

:嘩乜你有183cm牙
:ok啦
:我平時最中意183啲人(不過你就不了)

我:
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞