講野點先為之flirt?

440 回覆
6 Like 5 Dislike

但始終都唔知佢對我係點諗 fdzone定有好感

仲有冇其他signal可以分析下?

不過我估佢未放得低ex.. 好似2016年尾先散

我個個都係咁 有💛又係年尾散

絲打,睇你既post,你target唔係上個月尾同左人一齊?

另一個人嚟 佢地一齊之後我係朋友後知道原來我同佢政見唔同 即刻興趣大減放底到佢 之後玩交友app識咗依個 頭幾日不斷flirt我 對佢好有好感之後佢好hea覆我

你地幾時識?

4月頭 但我決定唔覆佢了 我怕我繼續咁會鐘意佢
試過同佢講
我無朋友㗎,依家得你
無咗你我就等於零

我見到呢啲會嚇到想縮沙

哩d人一定有問題,我反而覺得要多fd但冇男/女朋友

咁或者佢真係想見你呢

正常男仔一般係咪唔會講依d說話

咁肉麻就算對住女朋友都未必成日會講啦

我分唔清對方係講笑定心入面真係想見

咁佢係咪對個個女仔都咁講呀?

唔知呀 應該無掛 唔想比假希望自己

佢下次再flirt 你,你借d椅問下佢:你係咪對個個女仔都咁講野架
睇下佢乜野反應

如果佢答 唔知呢 再加兩個錫錫emoji
試過同佢講
我無朋友㗎,依家得你
無咗你我就等於零

我見到呢啲會嚇到想縮沙

但講自己無fd唔係真係無fd
純粹想flirt 佢 可以R多啲計傾

正常男仔一般係咪唔會講依d說話

佢下次再flirt 你,你借d椅問下佢:你係咪對個個女仔都咁講野架
睇下佢乜野反應

跟住你話嬲豬唔再同佢講野

睇下佢乜野反應

跟住你話嬲豬唔再同佢講野

只不過係曾經 已經過左去已成回憶 到最尾同佢表白 found out原來佢唔鍾意我
試過同佢講
我無朋友㗎,依家得你
無咗你我就等於零

我見到呢啲會嚇到想縮沙

佢怕人痴身嘅話你真係收得皮
不過佢回應都幾大方... 雖然交返個波俾你
女:唔通去你屋企咩
如果比個男仔摸頭 但同佢私底下無聯絡 算係點?
呢排做義工識左個女仔 feel到有d野但唔肯定 前日走果時佢話“希望下次都會見到你啦” 算唔算?

可能係掛,簡單一兩句有時好難判斷。佢淨係對一個人講?

我同佢兩個搭車走 落車果陣講 (第二次)
第一次完左傾傾下計大家話肚餓 之後就話不如食宵啦 點知佢話好 (第一次見 單獨兩條友)

好主動既女仔,出擊撲倒佢啦!!

你肯定唔會係普通朋友食宵咁樣?
另外我前日試過行路同佢痴到好埋 成隻手有時會貼哂 有時又鬆小小 keep左一段路之後因為上車就停左 唔知係咪我ff太多

首先佢唔會縮
試過同佢講
我無朋友㗎,依家得你
無咗你我就等於零

我見到呢啲會嚇到想縮沙

最後有一齊到
但最後同我講分手嘅其中一個原因
係話我地成日見 見得太密

明明一個星期見得一次
試過同佢講
我無朋友㗎,依家得你
無咗你我就等於零

我見到呢啲會嚇到想縮沙

最後有一齊到
但最後同我講分手嘅其中一個原因
係話我地成日見 見得太密

明明一個星期見得一次

分咗手就唔好再攞出嚟講了
再sweet嘅嘢都過咗去 我哋要望前面
其實係咪冇一年半載都唔會放得低上一段感情或者開始新既感情?

學張愛伶話齋,除非新歡唔夠好

我好驚變左佢水泡。

除非佢係情聖囉,不過連brad pitt都離婚呢個世界邊有咁多念念不忘。男仔年少氣盛放低轉身就拖下一個啦

你點知 有時一齊咗都唔知另一半有同人flirt,你普通朋友咁肯定佢無?

唔知點講好,但睇得出佢一定唔會亂flirt人,呢樣我敢肯定既

傻妹一日未睇佢電話一日都唔好話肯定

如果第日有機會同佢出去既話我望下 不過我snapchat依加同佢有黃色心心💛

聽講冇咗心心就知佢同其他人snap密咗

係呀 心心💛好似係互相no1 sd得 耐啲個心心好似仲會變色
所以我確信依加佢同我snapchat得最多

頂 我個個又係黃色心心💛

Good luck

如果真喺對一個人有好感應該唔會幾次都出現藍剔
會,好煩呀要覆msg要諗話題。面對面同隔住嗰mon唔同呀嘛。好話唔好聽,如果我知食硬你既話我會放曬心藍剔你 ,因為一齊左之後,我都會藍剔你

可以咁嘅咩,面對面我感覺佢對我有好感,同對其他人有分別,只喺有陣時想同佢私下多啲聯絡傾多啲計,點知就比人藍剔,無從入手

男人係咁
咁咪唔好msg佢約佢出黎囉

作為男人 真心唔鍾意用msg

因為msg冇真實感?如果有好感又唔msg我,我真喺無自信

我都係咁啊 唔msg我/藍剔我真係會令我覺得佢只係當我普通朋友 搞到我都唔想做主動嗰個

最煩就喺依種,攪唔清佢到底喺當我普通朋友定好感,心都亂埋,但真人又好熱情,感覺上有好多幻想空間啊 男人好難捉摸

唉 重點係其實我唔知佢依家咩status

可以咁嘅咩,面對面我感覺佢對我有好感,同對其他人有分別,只喺有陣時想同佢私下多啲聯絡傾多啲計,點知就比人藍剔,無從入手

男人係咁
咁咪唔好msg佢約佢出黎囉

作為男人 真心唔鍾意用msg

因為msg冇真實感?如果有好感又唔msg我,我真喺無自信

我都係咁啊 唔msg我/藍剔我真係會令我覺得佢只係當我普通朋友 搞到我都唔想做主動嗰個

最煩就喺依種,攪唔清佢到底喺當我普通朋友定好感,心都亂埋,但真人又好熱情,感覺上有好多幻想空間啊 男人好難捉摸

唉 重點係其實我唔知佢依家咩status

有女既話應該唔會同你💛掛
講就無,以前返學,暗戀一個男仔,好少傾計,係學期尾先有玩少少,有次佢試我驚唔驚痕,攞手唧我頸 仲有次,我戴con,佢無直接問我有無戴con,係到同我好近咁對視,我已經怕羞到遮緊塊面 然後問我:你無戴con啊?小小接觸,我已經沉曬船
最後畢業先知佢有女朋友,唉,毒撚又唔收集好啲情報先去暗戀
其實直接問我有無戴味得,係都要搞咁多野令我毒撚諗咁多野 可能佢係天然牛郎,flirt左人都唔知,定我毒撚諗太多
講就無,以前返學,暗戀一個男仔,好少傾計,係學期尾先有玩少少,有次佢試我驚唔驚痕,攞手唧我頸 仲有次,我戴con,佢無直接問我有無戴con,係到同我好近咁對視,我已經怕羞到遮緊塊面 然後問我:你無戴con啊?小小接觸,我已經沉曬船
其實直接問我有無戴味得,係都要搞咁多野令我毒撚諗咁多野 可能佢係天然牛郎,flirt左人都唔知,定我毒撚諗太多

依啲不經意嘅行為真係好易令人誤會
男: 返到去記得wtsapp 我😊
男: 早晨😊☺️

女: 😚你真係好
女: 😤

好人卡?
男仔話一個唔靚嘅女仔靚係咩心態
男仔話一個唔靚嘅女仔靚係咩心態

Gay

屌,真絲,咁毒女囉
男: 返到去記得wtsapp 我😊
男: 早晨😊☺️

女: 😚你真係好
女: 😤

好人卡?

我覺得表完白先話佢其實好好先係好人卡
平時話好我覺得係種稱讚,或者對佢產生左依賴感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞