講野點先為之flirt?

440 回覆
6 Like 5 Dislike
個女仔同個男仔講佢bf 滿足唔到佢,問個男仔與其去引返bf對佢既興趣,不如出去搵第二個人滿足佢

算唔算flirt 個男仔

女仔問男仔佢個胸有幾多

個女仔同個男仔講佢bf 滿足唔到佢,問個男仔與其去引返bf對佢既興趣,不如出去搵第二個人滿足佢

女仔問男仔佢個胸有幾多

兩個都算
其實flirt 係行為上感覺大過對話,對話果d 太口花,行為上 eg 互飲大家杯野,凍要攪下你,挨下膊頭 呢d sweet d

太進階
有無入門版
例如打打鬧鬧 挨埋d 碰下手咁算唔算

打打鬧鬧 挨埋d 碰下手咁算唔算

你可以assume 所有男仔都alert自己對女仔既身體接觸,想更進一步。無論想flirt你又好,想玩你都好,亦係一個自己同你夠fd可以攬頭攬頸既表示

留意到佢對其他女仔唔會咁
同我先會打打鬧鬧同有身體接觸
但佢成日話我串佢好衰
有無機

嘩,仲要專一地淨係flirt你一個,好男仔呀呢d。唔使諗咁多,去馬啦,約佢睇戲,比佢撲倒吧。(唔知你中意嗰個第幾次,通常第一次埋門嗰腳會淆曬底,你要主動d)

加油加油~

不過我每次搵佢 佢都只喺覆我幾句
之後藍剔我嫁la
唔敢去
其實flirt 係行為上感覺大過對話,對話果d 太口花,行為上 eg 互飲大家杯野,凍要攪下你,挨下膊頭 呢d sweet d

但一開始就咁樣會唔會太chur

咁一開始咪吵吵鬧鬧囉,我串下你你串下我,幫你改一個我先會叫既nick name etc.,加深我係你心入面既印象。之後咪會有一d有意無意既身體接觸呀,碰撞呀咁,睇下你會唔會反抗。如果都ok既話呢就等比人撲倒啦

講下講下我都好耐冇flirt過人
好耐冇聽過依啲曖昧既說話 好正
拍左2年拖
曖昧真係好撚正
個心跳得好快 塊面都紅哂 怕怕醜醜
好懷念中學個陣。。。
如果一個女仔(A)經常串你成日溝女,仲係咁叫你溝你個女仔Fd (B) 算係點?

女仔問男仔佢個胸有幾多

兩個都算

第一個唔叫flirt啦 叫雞啊
如果一個女仔(A)經常串你成日溝女,仲係咁叫你溝你個女仔Fd (B) 算係點?

女a同女b係fd?

太進階
有無入門版

你可以assume 所有男仔都alert自己對女仔既身體接觸,想更進一步。無論想flirt你又好,想玩你都好,亦係一個自己同你夠fd可以攬頭攬頸既表示

但佢成日話我串佢好衰
有無機

嘩,仲要專一地淨係flirt你一個,好男仔呀呢d。唔使諗咁多,去馬啦,約佢睇戲,比佢撲倒吧。(唔知你中意嗰個第幾次,通常第一次埋門嗰腳會淆曬底,你要主動d)

加油加油~

之後藍剔我嫁la
唔敢去

唔知你嗰case喎,但我覺得佢淨係flirt你一個,應該ok既。男人,generally, 中意吹水但唔中意不斷msg。又或者對你有安全感,放心藍剔你囉[touch_wood]正路唔會fdzone你既[/touch_wood]

資料不足,無從判斷

我覺得佢試緊你

我會咁樣
狗公會情聖上身 扮誠懇講有女聊佢扑嘢或者有女追緊佢

😂😂😂😂我覺得係佢好想😘😘你,但唔夠膽flirt 9你,驚你嬲左佢。既然你想比佢flirt既就😘😘番佢,然後再自膠話㩒錯制。咁你同佢都落到台,關係更進一步😏

痴線而家好似教人溝仔咁😂😂

女方表示 關我撚事

😂😂😂😂我覺得係佢好想😘😘你,但唔夠膽flirt 9你,驚你嬲左佢。既然你想比佢flirt既就😘😘番佢,然後再自膠話㩒錯制。咁你同佢都落到台,關係更進一步😏

太進階
有無入門版

但佢成日話我串佢好衰
有無機

加油加油~

之後藍剔我嫁la
唔敢去

唔知你嗰case喎,但我覺得佢淨係flirt你一個,應該ok既。男人,generally, 中意吹水但唔中意不斷msg。又或者對你有安全感,放心藍剔你囉[touch_wood]正路唔會fdzone你既[/touch_wood]

同佢面對面喺好多計傾同有身體接觸,又會挨挨撞撞,但如果真喺對一個人有好感應該唔會幾次都出現藍剔,有待觀察。。。冇被friend zone好足夠ga la

我會咁樣

女方表示 關我撚事

呢啲抬身價招數學唔嚟架喇
我條女講返比我聽我笑到仆街 係咪咁低手
語帶輕挑
條如明明問得唔得閒見面會打:你有冇胸食飯
會講過界説話,例如成日讚大波同問有冇搞過野

講真呢啲野係好容易feel 到
只係當局者迷唔想面對或者會enjoy 呢種感覺

利申女朋友俾隻狗公死纏爛打左好耐
死都唔肯認佢flirty,因為條狗公有女
最近我頂唔撚順要佢斬纜佢先肯斬

係度順便祝願天下所有狗公死全家

怕左你 密埋
點呀,又想出擊又怕柒,扮打錯可謂進可攻退可守。無論佢真心定無意,你照樣可意 扮打錯 ,等佢知你對佢有意思😏做女仔都要比d signal人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞