Dirty Team 護士:最辛苦唔係工時長、冇得番屋企、唔夠裝備,係要對住一班當自己皇帝既病人

366 回覆
1506 Like 8 Dislike
我信,呢班人真係正仆街黎
問題就係醫護唔反抗
咁醫人唔驚你
梗係做大帝啦
呢個post太多五毛同自私撚
住過幾個月醫院,真係好鬼多痴線病人
咁咪係西貢搵個渡假村比佢地隔離,起碼可以放下風

日日係到鳩up就快爆煲,攬住班待出院係醫院,班人唔燥床位都爆啦

利伸,爆唔爆係我眼中都係一鳩樣,返正隻毒專殺老野
真垃圾病人,
偽中產師奶係地球最賤格最應該凌遲處死既垃圾物種
立法啦,邊個住院再多多聲氣,放逐去無人島,自生自滅
一句well paid反映到香港人幾撚閪
香港人性格仲衰撚過支那
雙重道德標準 僧人富貴嫌人窮 魚蛋論
懦弱怕事奴性 精人出口笨人出手

最垃圾既種族黎
香港人係好叻好有創意 但因為太聰明所以性格特別閪
其實佢想自然療法都係佢嘅自由,個問題系ha應該要考慮將一班如果病懲輕微而又選擇自然療法嘅人送去駿洋村嗰d
其實同黑警 要立法 再吊我 就拉你個仆街 坐監一樣
篇文將 醫護轉做 黑警 個原理都一樣
我執緊法 ,多多要求 又要成日吊
Push
咪臭係

自己無膽鬧人硬食就網上呻
唔即場屌人
事後係到怒
抵俾人睇唔起喎
又無人搵槍指住你逼你做,you are well paid for it
Well paid
一句well paid反映到香港人幾撚閪
香港人性格仲衰撚過支那
雙重道德標準 僧人富貴嫌人窮 魚蛋論
懦弱怕事奴性 精人出口笨人出手

最垃圾既種族黎
香港人係好叻好有創意 但因為太聰明所以性格特別閪
唔即場屌人
事後係到
抵俾人睇唔起喎

怨*
係呀最好就放出街等佢地周圍播毒
最好重症都唔好入院 反正都生死有命啦

一個武漢肺炎就睇到香港有幾多on9
咁駛咩開討論區者?開擂台呀ma
你睇衛生署個list幾多人住山頂半山 你就知班皇帝邊到黎
魚蛋輪正垃圾, 依度好多反社會人格, 依班人人工低真係自己攞嚟

撐醫護原來得個講字
又係以偏概全

呢啲本身就同現實有偏差有出入又講到聖人咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞