Dirty Team 護士:最辛苦唔係工時長、冇得番屋企、唔夠裝備,係要對住一班當自己皇帝既病人

366 回覆
1506 Like 8 Dislike
連登仔真係好撚笑
係大部份人
唉,係香港都算好,護士可以出聲話番病人。
我响澳洲,連戴口罩都比人話有病唔好返工。比藥又要解釋清楚每一種藥,又話等吃完個lunch 先肯食。你有個time planner 冇用嫁,佢地安排你做乜。
又捉一隻 blocked
Well said
Block左
Block埋右
記得早幾個月
D 醫護先係度講 唔理你 咩背景
黑警又好 黑社會又好,做咩衰野 作奸犯科
作為醫護 都會 客觀持平 去盡責

而家變左吊票 ,帶遊戲機,態度差,大爺心態,

真係捉唔透,神又係你鬼又係你
最好醫護又考牌
病人都要考牌

合格先可以比你醫
推熱門
推熱門
推熱門
推熱門
哇屌你依個post咩事
一路掃落去 咁多show blocked user既
唔同階層有唔同趨向性,就好似男性數理能力普遍較女性強而女性情商普遍比男性好咁樣,唔同階層嘅閪人都有唔同分佈,我自身經驗就係閪客大多出於偽中產階層同富人階層,不過我寧願serve富人閪客,起碼比得起錢,受氣得黎有錢收
其實班人一向閪開
係有班人 驚投訴 俾人用粗口屌都唔夠膽屌番佢
怪得邊個?
我次次都叫班仆街唔鐘意你可以去投訴 但咪撚係度嘈
佢用粗口屌鳩我我一定還口屌番佢
根本班仆街就睇穿哂你地驚佢投訴
講真 驚閪咩屌你 有道理根本上面郁你唔到

班人咁撚惡真係你班人自己攞嚟

利申:做左十碌 無俾人投訴過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞