Dirty Team 護士:最辛苦唔係工時長、冇得番屋企、唔夠裝備,係要對住一班當自己皇帝既病人

366 回覆
1506 Like 8 Dislike
隔離緊買唔到有咩問題
吊, 過份要求咪唔撚理9佢, 用機制BLACKLIST
證明左隻病毒同SARS有得揮
ON9有個限度 死亡率低好多呀吓
mandatory要人隔離
生日食蛋糕係香港都仲係一個唔合理既要求?
正常人都有性需要,畀人隔離 要求提供性服務都係一個合理要求,唔過份
理性討論都可以spin呢D野 小學生嘈交咁
你咁鐘意問咁就答下你 唔係我來

但係我覺得真係好合理既要求
唔通家居隔離一定要日日淨係食白飯生菜先叫okay?

如果個個人係真係嚴守唔同其他人接觸既規定 order埋蛋糕減少同外界接觸既機會 我真係見唔到有咩原因唔合理
有性需要好合理呀但係14日無性行為都無咩點啫
退一步講佢就算要個飛機杯都好合理
合理就係合理
D社工覺得有問題又點 屌佢老母啦幫新移民就R盡福利

合唔合理既原則好應該係正常人既用度 係香港一個正常人生日會唔會唔食蛋糕? 除佐你呢條毒撚之外 我真係唔太諗到係香港有人生日唔食cake
講明要取暖嘛
點撚知D廢人係唔鍾意接受現實
之前邊個話班有錢傻閪係手足?
有次實習個啊伯好直接咁問個女同學
我可唔可以揸你個波
跟住個實習幾個女同學就轉晒打針派藥
我就同另一個男仔換晒成個病房嘅片
條腰痛到依加都有
不如話內部人事複雜 小圈子 玩排擠 一直都唔團結
到有難 就好似曹操輕鬆斬殺晒袁絡啲仔女咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞