[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈15 之 歸化藍店撐黃店

1001 回覆
26 Like 1 Dislike
題外話: 見好多Post講藍店黃店
太過focus 藍店黃店深淺真假
浪費時間攪泥漿摔角
不如簡簡單單禁深藍店 / 歸化藍店 / 撐黃店就夠
用多D精力攪其他

歡迎大家加入小圈子討論
請各位盡量使用不推文回覆,謝

有鑒於前post開始多左物資及購買討論
以免過快爆Post物資討論及購買請移玉步至以下繼續
以作分流ㄧ"常備有老佬箱/災難背囊"
https://lihkg.com/thread/1849767/page/1

免責聲明 : 預言涉及風險,末日/混亂時期物資價格有時會大幅波動,價格可升亦可跌,胡亂購買更可變得毫無價值。 在作出成為末日能決定前,應仔細考慮物資/ 空間是否適合其財務狀況、目標和經驗、風險承受能力、以及其他有關情況,亦應了解投資物資所涉及的相關風險。 買賣物資未必一定能夠安全,反而可能會招致損失。

本Post資料全沒科學根據,覺得岩睇睇落去,唔岩請回上一頁
舊帖重溫 (1-14)
請自行seach "中共係咪爆左條龍脈XX"

樓主記得提人不推文
求生post可唔可以分個post講
已經好少玄學預言既資訊睇

高質先爆

LM
一用電腦回就撳錯推post, sor
台奸作反?
LM
大家要小心 4月8號武漢直通車到香港
第三波爆發隨時
屌放假先通返 咩目的心照啦
即係聽日
復活節假唔好出街
樓主記得提人不推文

求生post可唔可以分個post講
已經好少玄學預言既資訊睇

呢度好民主會聽建議

不推文及買物
Post頭已標明
希望大家合作

另外預言睇下有無多D資料update
有時間搜集整理一下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞