[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈15 之 歸化藍店撐黃店

1001 回覆
26 Like 1 Dislike
西九龍站仲未公佈重開
上過12306
就算係北京西/武漢開出去西九都係冇飛賣
段免責聲明好撚正
唔係直通香港,但都預180萬車流出武漢,準備全支隱形病患
Lm
Kmt 呢班中共台灣幹部好似搞年青化 不知得唔得
啱啱有線先講緊武漢可能有一兩萬隱形患者,所以袁國勇真係冇講錯,好可能會有第三波爆發
https://hk.news.appledaily.com/china/20200408/U2FENTKZV3WB34AGDSEUIWOQ5I/

全國咁多地方可以去
點解咁多湧去珠三角
諗都唔敢諗
返工
大金人有集講港警下場 下集 都幾黑暗
佢地下場喺點?
班武漢人肯定被全支那所有人歧視,呢個或者會造成支那內部不穩,然後逐漸演變成內戰
太長 YouTube 搜關鍵字 港警都係工具 黨從來都係當佢哋係工具 不過大金人係講香港2020至2024年好大鑊
殺一萬港警,換一百萬民心。佢都有講過話香港人一係自己收皮,一係對抗到底,甚至示威內戰化。但係我覺得香港既抗爭唔可以再浪漫同形式主義落去,每月21 31號送頭,又或者再堅持街頭抗爭,除非全民暴動。如果唔可以全民暴動,就要將香港融入成個世界大局,將香港塑造成抗共先驅,連結全世界。利用今次世界大洗牌,將香港獨立出黎(或歸英,或歸台)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞