[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈15 之 歸化藍店撐黃店

1001 回覆
26 Like 1 Dislike
支那應該剩係印到舊版
咁要睇埋未來大陸 香港 亞洲 西方國家局勢發展如何既
之前無人估到奶共國家 係武肺爆得咁勁 意大利 伊朗
武漢人有香港身分證嘅話要走應該一早跟咗包機走,所以呢個問題不大,最怕條仆街柒婆一陣話支那零確診決定開番關咁就真係冚港剷
你見佢剩係印$1美金就知,$100太新佢印唔到
希望侵侵快D做野
其實港英年代曾經有人提議過喺蘇格蘭/達爾文搵塊地起過個「新香港」,後尾因為保守黨反對而不了了之
之前睇啲預言都係話歸英
有冇獨立真係唔多覺有提
佢應該一早知,只係未出手,等緊一個啱嘅時機
香港起碼都仲有份中英聯合聲明,南京條約正本又喺台灣手上
而家支那搞到日落帝國雞毛鴨血,佢唔會再手軟喇掛
華人賤種DNA本身就團結唔到
我覺得係因為未知原因,中共失去部分地方控制權,例如香港同台灣
然後香港重新洗牌,紅色力量不能再影響香港
香港深層矛盾源於中共,冇中共就可以解決深層矛盾

記得有人問KFK台灣會唔會獨立,KFK答2023/2024年有大事發生
Hong kong town?
但好難令當地政府讓塊地出嚟
而家運動變成咁 已經變哂做前者
究竟d蝗蟲去左邊 幾時支爆
所以我覺得無論普選同主權都係
睇中共肯唔肯自己放手
無論全世界施加幾多壓力最後都係睇中共一念之仁
以中共咁戀權睇
除非全部中共黨員俾枝槍指住個頭
否則睇唔到中共放手香港嘅可能性

但其實有少少風向睇到至少美國可能開始放棄香港作為國際金融中心
[url]收到風最近Federal Reserve好似有某個特別facility 俾友好中央銀行處理美金定美債交易
最初俾咗新加坡無俾HKMA
HKMA lur咗一段時間Federal Reserve先俾佢[/url]
其實就算中共倒左台香港前途都仲係好多問題
淨泛黃色已經有獨立、歸英、歸台、歸美、本土、仲有大中華膠一堆派系
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞